ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preotul regizor Ciprian Mega a publicat filmul său controversat, 21 de Rubini, integral, online. Discutat și la ActiveNews în mai multe cronici, unele mai critice, altele mai puțin critice, filmul trebuie, înainte de toate, văzut.

Corupția există în instituția Bisericii la fel ca în întreaga societate, mafia homosexuală există, din păcate, în Biserică, la fel ca și în alte instituții de partide și de stat, colaborarea cu servicii secrete, din România și din străinătate, există, atât la Patriarhie, cât și la Primărie, Președinție sau Parchet, chiar și General, chiar și European.

Vom continua să publicăm opinii pe marginea filmului și a misiunii sale. Existența lor în număr destul de ridicat înseamnă că acesta suscită atenție. Așadar, indiferent de scopurile mai mult sau mai puțin ascunse ale regizorului sau/și sponsorilor și apropiaților săi, cine dorește mai mult decât recenziile deja apărute poate viziona filmul aici, cu avertismentul că, într-adevăr, acesta poate fi considerat smintitor pentru sufletele mai sensibile, profund credincioase. Și aceasta pentru că filmul are o mare lacună, deși tratează, în aparență, probleme de Credință: trece destul de repede peste Dragoste și uită tocmai de Nădejde...

Se impune, așadar, continuarea.

VIDEO:

EIRINA FILM&FRATHOS
21 de Rubini

Regia: Ciprian Mega

Scenariul: Ciprian Mega

Imaginea: Liviu Mărghidan

Montajul: Corina Stavilă

Producători: Laura Mega și Silviu Ciobanu

Producători executivi: Gabriela Onea, Kimberly Hines și Natalia Neag

Scenografia: Laura Mega și Natalia Neag

Costumele: Nicoleta Cârnu și Francisca Vass

Machiajul: Gabi Anna Piechocka Crețan, Raluca Dacin, Anca Bundea,

Sound designer: Mihai Bogos

Cu: Corina Moise, Mickey Rourke, Anthony Delon, Răzvan Vasilescu, Elisabeta Pellini, Dorel Vișan,  Valer Dellakeza, Nicodim Ungureanu, Costel Cașcaval,  Ana Maria Moldovan, Mihai Sandu Gruia, Carmen Tănase, Ana Covalciuc, Mircea Drîmbăreanu, Irina Săulescu, Magda Catone, Adrian Văncică, Lucian Ifrim, Ela Ionescu, Hatházy András, Nuami Dinescu, Nicoleta Lefter, Constantin Dinulescu, Sorin Tofan, Darius Radac, Mihnea Moldoveanu, Cristian Iorga, Carmen Ionescu, George Dometi, Viorel Rață, Sebastian Bălan, Dana Rogoz, Liana Mărgineanu, Manuela Hărăbor, Mădălina Anea, Victor Vurtejanu, Loredana Groza, Șerban Borda (Patriarhul), Răzvan Vicoveanu.