ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


MOTTO 1: „Televiziunea Română acuză organizatorul competiției (EUROVISION, n.n.) că a schimbat rezultatul jurizării noastre fără un motiv convingător. Asta, după ce Uniunea de Radiodifuziune Europeană a anunțat că a eliminat punctajul juriilor din șase tari și l-a înlocuit cu rezultate calculate printr-un ALGORITM, după ce ar fi depistat anumite nereguli la votare.Televiziunea Română a cerut lămuriri Uniunii de Radiodifuziune Europene privind modificarea jurizării.” (TVR INFO. ro, 15 mai 2022)

MOTTO 2: „Televiziunea Română a denunțat o schimbare a regulilor în timpul jocului și a precizat că acordase maximum de puncte Republicii Moldova, nu Ucrainei, așa cum s-a anunțat în finala la Torino.” (DIGI 24. ro, 29 mai 2022)
............................................................................................
Măi, dragă popor... păi, după cât înțeleg eu, ar fi reușit și băiatul nostru Theodor Andrei -cel îmbrăcat în roz, având în preajmă niște femele care-l vopseau cu catran pe piept- să intre în finală, să ia, în 2023, trofeul la EUROVISION și să-l spargă „în mod accidental”, numai și numai dacă era un pic mai atent la vestimentație! Că putea și el să-și pună o fustiță- ce mare scofală ar fi fost!- în loc de pantaloni scurți și să se încalțe cu papuci garnisiți cu pompoane roz... și sacou cu milioane de volănașe roz-bombon până la corai, din voal, da, așa cum poartă toți băieții cumsecade... ce naiba! doar era o gamă coloristică „trendy”, care-i plăcea și lui! Sau a fost sfătuit să-i placă... Ce-ar fi fost așa de greu?

Ar mai fi fost și alte beneficii. De exemplu, ia să vezi, nene, dacă s-ar fi îmbrăcat Theodor Andrei cum v-am descris mai sus, cum ar fi atribuit „algoritmul” european, în 2023, cele 12 puncte ale Austriei nu Finlandei, așa cum au  votat ei, ci fix României! Cu viză Schengen, cu tot!

Și-atunci, pe bună dreptate, dacă anul trecut ar fi câștigat băiatul nostru, anul acesta ar fi luat trofeul duduia satanistă, cea care dansa cu Sarsailă pe scenă, pentru marcarea victoriei definitive a diversității europene!
 
Deoarece nu s-ar fi putut să ia de două ori la rând premiul cel mare un băiat cu fustiță, volănașe și pompoane pe bașcheți! Și nici n-ar fi existat o victorie mai mare a normalității și a integrării decât dracu’ adus pe scenă ca să dea ritmic din fese și copite!