ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Valerian Stan, candidatul PNȚ-MM la Primăria Capitalei, afirmă că se încearcă scoaterea din competiția electorală a PNȚ Maniu Mihalache, succesorul autentic al PNȚMM ȘI PNȚCD.
 
„Prieteni dragi,

Din motive pe care le voi arăta cu altă ocazie în campania aceasta, sovieticii, oamenii lor după sovietizarea țării - iar după Revoluție Iliescu, cu o altă altă generație pro-sovietică - i-au urât de moarte, mai ales pentru patriotismul lor jertfelnic, pe Iuliu Maniu, Ion Mihalache și Corneliu Coposu.
 
Iliescu și ai lui au reușit, mai cu seamă pe parcursul anului 1990, să inculce această ură față de țărăniști, printr-o manipulare odioasă, și multor români de bună-credință, oameni simpli dar vulnerabili la manipulare după 45 de ani de dictatură comunistă - sunt până și azi oameni care nu ne iubesc din cauza propagandei oribile despre care vorbesc.

Aceste resentimente se regăsesc azi și în destule locuri ale statului controlat majoritar de PSD. Cu ce consecințe? Cu încercarea de a scoate din competiția electorală PNȚ Maniu Mihalache (recunoscut prin chiar actele statutare de înregistrare la Tribunalul București ca singurul Partid succesor autentic al PNT Maniu-Mihalache și PNȚCD Corneliu Coposu). Asta a făcut în urmă cu două zile BEC-ul controlat de PSD.

Au făcut-o încălcând brutal norme europene și decizii ale CEDO, legi interne și chiar propriile reglementări. În urmă cu puține ore am înregistrat la instanță contestația prevăzută de lege. Voi, ce care ne apreciați și ne susțineți, aveți dreptul să știți până unde poate merge ura față de un Partid, singurul cu o moștenire istorică memorabilă, de care Sistemul răului se teme mai mult decât orice altceva. Pentru aceea, din Contestația depusă la Tribunal, pe care o depun intr-o sinteza de numai o pagina din opt, veti putea vedea răutatea celor ce ne vor zdrobiți.

Astăzi la ora 13 se va judeca procesul.

Nu vom ceda o singură virgulă din dreptarea noastră. Înaintașii noștri și-au fact datoria, ne-o vom face și noi. Ne va fi greu? Și lor le-a fost.”