ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Peter McCullough, cardiologul american renumit pe plan internațional, a dezvăluit recent sumele uriașe pe care medicii din SUA le-au primit pentru a promova „vaccinurile” COVID-19 și a-și injecta cu ele cât mai mulți pacienți.

Invitat la podcastul Tommy T, Dr. McCullough a dezvăluit că un medic obișnuit din SUA a putut câștiga și 250.000 de dolari în plus dacă și-a injectat o parte substanțială dintre pacienții lui.

Mai precis, dacă un medic a injectat 75% dintre pacienții săi, pentru 250 de dolari per persoană nou-injectată, suma finală a ajuns la aproximativ 250.000 de dolari.

Această dezvăluire a fost făcută într-un document scurs și publicat de Anthem Blue Cross Blue Shield. 

Dr. McCullough a explicat că un medic primar cu normă întreagă gestionează de obicei un grup de pacienți care variază între aproximativ 1.000 și 2.000 de persoane.

Făcând calculele, luând în considerare stimulentul de 250 de dolari, 1.000 de persoane nou vaccinate x 250 de dolari = 250.000 de dolari. Unii medici au câștigat mai puțin, alții mai mult. Realitatea este că medicii au fost stimulați financiar pentru a injecta cât mai mulți pacienți.


VIDEO: