ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Cancerul este noul Covid”, a declarat, săptămâna trecută, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, într-un interviu pentru Fox Business, dezvăluind că Big Pharma urmează să se concentreze acum pe crearea de medicamente împotriva cancerului.

„Ne-am făcut treaba în legătură cu Covid. Suntem foarte mândri că am salvat lumea, dar acum [Covidul] a rămas în urmă. Vrem să o facem din nou [să "salvăm” din nou omenirea] și cred că oncologia este șansa noastră cea mai mare să facem acest lucru.”

Gazda Fox Business l-a întrebat cum va câștiga Pfizer prin oncologie, iar Bourla a răspus că (noile) medicamente ale companiei sale vor „crește semnificativ” rata de supraviețuire a pacienților cu cancer.

Este un fapt documentat că vaccinarea Covid-19 provoacă cancer, Pfizer fiind principalul producător al acestor "vaccinuri”. De asemenea, "tratamentele” transgender aplicate copiilor sunt altă posibilă sursă de noi clienți, deoarece s-a documentat că "medicamentele” transgender provoacă și cancer, scrie infowars.com.  

Declarațiile CEO-ului nu fac decât să confirme strategia de afaceri a companiei – crearea problemei, reacția, "soluția” - raportându-se cu luni în urmă că firma investește mult în dezvoltarea de noi medicamente împotriva cancerului.

Pandemia a adus companiei venituri record. Numai în 2022, vânzările totale ale Pfizer s-au ridicat la 157 de miliarde de dolari, vaccinul său Covid-19 reprezentând 37,8 miliarde de dolari, pilula de tratament antiviral Paxlovid aducând încă 18,9 miliarde de dolari.
 
VIDEO: