ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ce se vede aici? E clară diferența între cele două membre ale aceluiași om?

L-am consultat acum câteva zile.

38 de ani acum (vârsta pacientului), cu tromboză venoasă profundă la vârsta de 18 ani, tratată clasic, a rămas cu schele pe VFC, VP.

 

S-a vaccinat de covid și a făcut o recidivă trombotică, el fiind sub tratament anticoagulant. A făcut o flegmatia cerulea dolens erizipeloidă de la vaccin. Acum am început tratament să revenim la starea de dinainte de vaccinare.

 

Ce vreau să subliniez în comunicarea aceasta sunt mai multe aspecte derivate din experiența mea de medic foarte atent la aspecte ce nu sunt deloc preocupări la alți colegi ai mei, anume verificarea existenței efectelor benefice declarate pentru un medicament indiferent de natura lui clasică sau alternativă, sesizarea efectelor adverse și alegerea atentă a schemei de tratament urmărind primum non nocere, primul principiu al jurământului Hipocratic, adică în primul rând să nu faci rău!

 

Aceste aspecte pe care vreau să le evidențiez sunt:

 

- medicația clasică anticoagulantă nu previne toate trombozele, deci nu este suficientă

 

-vaccinurile covid sunt o idee greșită, fiind periculoase, letale

 

- omenirea nu mai trebuie să se lase pe mâinile industriei farma, iresponsabilă, criminală chiar

 

- știrile oficiale au îndrumat oamenii spre moarte, în cârdășie cu presa aservită și mituită, cu guvernele aservite, serviciile secrete aservite

 

- porcăria de tromboflebită postvaccinală la pacientul prezentat, forma erizipeloidă (în poză este faza vindecată, cicatricială), atunci când se produce la inimă sau creier sau pe arterele piciorului (membrului inferior) sau altundeva se soldează cu moarte instant. Se moare pe capete de la vaccinul covid!

 

- mizeria postvaccinuri covid nu se termină aici, va continua urât și jegurile care au susținut mizeria asta, crima asta nu scapă nici dacă declanșează război în Ucraina, crimele din Gaza și nici cu războiul atomic să acopere ce au făcut cu experimentul lor criminal sigur și eficient.

 

Ce este sigur este că criminalii pandemici vor face mizerii mai mari omenirii, ca să-și acopere crimele și să instaureze resetarea lor criminală!

 

Îmi amintesc cum scriau pe paginile cabinetelor lor medicale niște inconștienți care se dădeau specialiști, că vaccinarea covid este indicată și celor care au avut tromboze înainte de pandemie și cu atât mai mult că au avut tromboze trebuie musai să se vacineze și cereau certificate de vaccinare la intrarea în cabinetul lor cu indicațiile morții!