ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Înregistrări nepublicate anterior, scoase la iveală de Project Veritas, dezvăluie că cercetătorii în domeniul vaccinurilor de la Pfizer discutau despre îngrijorările majore legate de serurile ARNm Covid-19, chiar în timp ce acestea erau lansate „cu viteza luminii” asupra populației globale.

Un om de știință care fusese anterior implicat în dezvoltarea vaccinurilor de la Pfizer, împreună cu avertizorul Justin Leslie, un fost agent al Project Veritas și O'Keefe Media Group, au scos la iveală înregistrări care ridică întrebări serioase cu privire la dezvoltarea și promovarea de către gigantul farmaceutic a vaccinurilor sale COVID-19.

Leslie a transmis aceste înregistrări către Veritas la sfârșitul anului 2021, dar nu au fost niciodată publicate.

Potrivit The Gateway Pundit, aceste înregistrări redau discuții interne între cercetătorii de top de la Pfizer, care își exprimă îngrijorări serioase cu privire la siguranța și „eficacitatea” vaccinurilor Covid și la graba punerii lor pe piață din cauza urgenței pandemice.

Potrivit Zero Hedge, materialul scurs include o conversație din 6 octombrie 2021 cu Kanwal Gill, un om de știință principal de la Pfizer, care discută despre implicațiile etice ale lansării „vaccinurilor” experimentale de rapel.

„Știm oare că, doar gândindu-ne din punct de vedere etic, este bine să le oferim oamenilor un alt vaccin experimental? Suntem siguri că va fi sigur și eficient? Le lansăm doar pentru că vrem să le lansăm pentru bani?”, întrebă Leslie.

Gill răspunde recunoscând că datele sunt colectate în timp real și că vaccinurile ARNm se confruntă cu provocări istorice, neajungând niciodată la studii clinice din cauza efectelor secundare.

„Aceasta sunt date în timp real pe care le generăm. Nici nu știm când am început să vaccinăm oamenii. Nu aveam idee ce se va întâmpla. Vaccinurile ARNm există de 50 de ani, dar nu s-a ajuns la studii clinice. De ce? Pentru că se știe că vaccinurile cu ARNm au efecte secundare”, a spus Gill.

„Moderna lucrează la [acest vaccin] de zece ani. Nu este un lucru nou. Dar motivul pentru care nu a ajuns la studii clinice îl constituie toate aceste efecte secundare. Pfizer și Moderna au folosit urgența și pandemia pentru a trece acum peste asta. Dar nici chiar modelul CDC nu primește [aprobarea] FDA”, a recunoscut Gill.

De asemenea, Gill recunoaște sincer că, spre deosebire de vaccinul Johnson & Johnson, ale cărui efecte secundare au fost identificate prompt, ARNm și nanoparticulele lipidice (LNP) utilizate în vaccinul de la Pfizer creează derută în ceea ce privește stabilirea efectelor secundare, ceea ce înseamnă că încă nu se cunosc toate complicațiile semnificative care pot să apară.

Gill a subliniat și traiectoria neconvențională urmată în dezvoltarea vaccinului Pfizer, observând că procesul a sărit peste fazele tradiționale ale studiilor clinice, trecându-se direct la faza a treia. Această abordare accelerată, deși face mai repede disponibil vaccinul, sare peste ani întregi de observare și colectare de date, interval de timp care face parte dintr-un proces tipic dezvoltării vaccinurilor.

Un alt coleg, Ramin Darvari, om de știință la Pfizer specializat în formula farmaceutică, a fost înregistrat exprimându-și îngrijorările – care, între timp, au și fost confirmare – cu privire la posibilitatea ca rapelurile să afecteze sistemul cardiovascular și să provoace decese. Acesta a mai sugerat că compania farmaceutică nu este interesată dacă oamenii mor din cauza acestui ser experimental, ci este interesată să-și vândă produsul (video mai jos).

Deși niciuna dintre aceste dezvăluiri nu este surprinzătoare în 2024, ele aruncă o lumină sumbră asupra discuțiilor interne de la Pfizer în timpul lansării în viteză a vaccinului asupra populației globale.

Mai jos, videoclipurile postate de Liam Cosgrove de la Zero Hedge: