ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Membri ai clanului Carpaci din Timisoara, puternic implicati in tranzactii imobiliare care au ajuns subiecte ale unor numeroase dosare penale, au fost vazuti la o conferinta regionala a SOS, partidul Dianei ex-Sosoaca. Ex-Sosoaca a fost prezenta la conferinta, transmite Aktual24. La conferinta regionala, care a avut loc in Giroc, a fost prezent si Vladimir Carpaci, zis „Pipi”, informeaza publicatia locala Giroceanul.

„Printre simpatizantii din Hunedoara, Sibiu, Constanta chiar, in sala unde au avut loc lucrarile au fost vazuti o mare parte din membrii clanurilor tiganesti timisorene care au pus mana in anii 90 pe cladirile din centrul Timisoarei folosind teroare in randul proprietarilor care stateau in acele cladiri”, subliniaza jurnalistii locali.

Vladimir Carpaci, zis „Pipi”, a ajuns celebru dupa ce a evacuat o cladire a Spitalului de Copii din Timisoara in anul 2013. De-a lungul anilor, clanul Carpaci a fost implicat in diferite scandaluri de prostitutie, de trafic de persoane, de escrocherie, cladindu-si imperiul din afaceri necurate, mai spun jurnaliștii oferind și fotografii.

„Finalul partii in care au avut acces jurnalistii a fost apoteotic. Sosoaca a intrebat in sala: A mai ramas cineva nepupat?…”, subliniaza jurnalistii locali.