ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pfizer a emis, pe 7 mai, o declarație oficială în care își exprimă condoleanțe pentru moartea subită din cauze cardiace a unui copil mic care a fost înscris într-un studiu clinic Pfizer bazat pe terapie genetică cu adenovirus, semnalează jurnalista Karen Kingston pe blogul său. 

Karen Kingston a republicat un video și un articol intitulat „Ce s-a întâmplat cu bebelușii lor”, în care evidențiază lipsa de etică și experimentele inumane pe care Pfizer le-a efectuat asupra unor bebeluși și copii mici cu „vaccinurile” lor ARNm COVID-19.

Mai multe canale de presă au început să dezvăluie această declarație oficială a Pfizer conform căreia un copil mic a murit în urma unui stop cardiac într-un studiu de investigație pe băieți, cu vârsta între 2 și 4 ani, pentru tratarea unei forme rare de distrofie musculară cu o tehnologie de editare genetică bazată pe un adenovirus recombinant.

Pfizer a declarat că vor întrerupe dozarea tehnologiei de editare genetică în grupul de copii împlicat în studiul încrucișat.

Nici în acest studiu nu a existat placebo

La fel ca în studiul Pfizer de editare genetică COVID-19 în care au fost implicați sugari și copii mici, nu a existat niciun grup placebo în acest studiu.

Deși Pfizer a observat apariția de convulsii, dizabilități și decese la bebeluși cu vârste între 6 luni și 2 ani din „grupul de tratament”, din cei 377 de copii din grupul încrucișat, mai puțin de 1% au ajuns la sfârșitul studiului, după ce Pfizer știa deja că injecțiile pot provoca doar vătămări, dizabilități și decese.

Un adolescent a decedat în 2021, în faza 1 a studiului pentru aceeași tehnologie de editare genetică

În decembrie 2021, Pfizer a raportat că un tânăr pacient a murit în cadrul studiului lor de fază 1 pentru același tratament de editare genetică pentru o formă rară de distrofie musculară indusă genetic.

Stat News a relatat că pacientul era un adolescent de 16 ani.

Trebuie aduse acuzații penale împotriva consiliului de administrație și directorilor Pfizer

Consiliul de administrație Pfizer și echipa din conducerea executivă sunt responsabile, sub Legea Sarbanes-Oxley, pentru toate datele lor din studiile clinice pe oameni. CEO-ul Albert Bourla nu poate invoca ignoranța că nu ar fi știut că bebelușii și copiii mici din „grupul placebo” din studiul Pfizer COVID-19 au fost supuși unui experiment criminal atunci când li s-a injectat tehnologia de editare genetică ARNm, după ce cercetătorii au înregistrat o incidență fără precedent a bolilor, dizabilităților și deceselor în grupul de tratament.

În cuvintele lui Albert Bourla însuși, „oamenii care răspândesc informații greșite despre vaccinurile COVID-19 sunt criminali și [sunt responsabili] de pierderea a milioane de vieți."

Absolut! Este timpul ca acești criminali corporativi să fie acuzați și urmăriți penal.

Și cine va sminti pe unul din aceștia mici, care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui dacă și-ar lega de gât o piatră de moară și să fie aruncat în mare.” (Marcu 9:42)