ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul designer Mihai Albu trecere prin clipe de cumpănă, după a primit un diagnostic crunt, la un control de rutină. Vestea a fost dată chiar de el, care a precizat că recent a suferit o intervenție chirurgicală, potrivit stiripesurse.ro

Designerul a povestit în mediul online întreaga experiență prin care a trecut, după ce, la un control de rutină, a fost diagnosticat cu un cancer de prostată.

„În urma unui control de rutina cu rezultate modificate, rezultate ce au condus ulterior la investigații imagistice și de laborator specifice, am fost diagnosticat cu cancer (adenocarcinom- formă malignă) de prostată.”

Operat recent

„A urmat o operație de extirpare a prostatei și a ganglionilor locali”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Designerul a precizat că în prezent se recuperează sub controlul medicilor și i-a îndemnat pe toți urmăritorii săi să-și facă analizele periodice, pentru că uneori acest gest poate face diferența între viață și moarte.

Mihai Albu ar fi aflat că suferă de boala gravă în luna februarie a acestui an. La vremea aceea, el și-a anunțat fanii din mediul online că urmează să-și facă analizele.

S-a vaccinat în martie 2021

Mihai Albu s-a vaccinat cu serul experimental Pfizer în martie 2021. Acesta a povestit pe Facebook ce a pățit în urma acestei decizii. e pare că designerul a fost ”taxat” de către internauți, fapt pe care pe Mihai Albu îl ”bucură”.

 
Mihai Albu a spus în mediul online ce s-a întâmplat după ce a anunțat că și-a facut vaccinul împotriva noului coronavirus, scria PlayTech:

”Ma bucur extrem de mult ca in urma postarii anterioare, in care ma bucuram ca mi s-a facut vaccinul, un numar "impresionant” de cca 30 followers/friends mi-au dat pass! In urma acestei postari astept cel putin tot atatea actiuni de la cei care ma blameaza ca am facut acest vaccin… Era momentul sa fac putin loc celor care nu se simt ofuscati de actiunile personale in care cred. Daca exista vreo sansa sa scapam cat mai curand de "fuc*ing pandemic” eu sunt total pentru! Oricum ar fi, eu le respect tuturor optiunile! Tuturor!!”, a notat Mihai Albu pe pagina de Facebook.