ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O situație extrem de șocantă a avut loc la o școală din Mehedinți! Un părinte a semnalat că fiul său a primit, în cadrul programului "Masă Sănătoasă", un sendviș stricat și infestat cu insecte, relatează stiripesurse.ro

După ce a consumat acest produs, elevul a suferit o toxiinfecție alimentară și a fost transportat de urgență la spital. 

„Eu l-am văzut slăbit, galben la față și l-am întrebat ce are. Copilul mi-a spus că a mâncat sendvișul la școală și i-a fost rău. La o jumătate de oră, a venit nepoata cea mare, de clasa a 8-a, povestindu-ne ea că o fată a găsit muște în sendviș. Noi nu am crezut-o pe fată și ea a adus sendvișul acasă. A vrut să îl dea la câine. I-am spus să lase sendvișul să îl văd și eu. Când l-am deschis era plin de muște. Varza era stricată, mirosea”, reclamă tatăl elevului, conform csid.ro.

Viorica Pop, directoarea școlii, a declarat că din cei 180 de elevi, doar trei dintre aceștia au sesizat problema.

„La noi, sendvișurile sunt livrate la ora 10 și lucrăm în două ture. Imediat ce ajung, sunt distribuite la clasele mici, iar apoi, la ora 12, la clasele mari. Noi le-am sugerat copiilor să consume sendvișul, dacă doresc. Există și unii care nu vor să-l consume și îl duc acasă, deoarece, în intervalul de 6 ore cât stau în clasă, iar lunea poate chiar 7 ore, este foarte cald în școală și alimentele se pot altera. Din cei 180 de copii, doar trei au sesizat această problemă”, a declarat Viorica Pop, directorul Școlii Gimnaziale Căzănești.