ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Tess Lawrie a postat o înștiințare către Organizația Mondială a Sănătății privind motivele pentru care este pasibilă de tragerea la răspundere și de sancțiuni penale – textul a fost transmis în această săptămână lui Tedros Adhanom Ghebreyesus, Dr Maria van Kerkhove, Dr Janet Diaz și Jeremy Farrar - care au poziții de răspundere în cadrul OMS. Textul a fost întocmit cu ajutorul unui grup de avocați de pe plan internațional și de oameni de știință din domeniul sănătății, din cadrul World Council for Health (WCH). Îl redăm mai jos:

Către Tedros Adhanom Ghebreyesus, director general al Organizației Mondiale a Sănătății, sunteți înștiințat că:

1. Acțiunile dumneavoastră desfășurate în calitatea de director general al OMS în timpul perioadei Covid-19, constând în principal în informarea greșită a guvernelor mondiale cu privire la o așa-numită pandemie, determinând astfel guvernele să declare urgențe medicale, care nu existau – aceste acțiuni au fost și încă sunt o parte importantă a unui lanț de evenimente care au avut ca rezultat pierderi în masă de vieți omenești, vătămări fizice grave, suferințe psihologice crunte și traume suferite de oamenii de pe întreaga planetă;

2. Acțiunile menționate au dus la impunerea de către guverne a unor produse bazate pe organisme modificate genetic (OMG) SARS-CoV-2 insuficient testate, denumite în mod greșit „vaccinuri”, fiind și terapii genetice, precum și la impunerea forțată de protocoale de purtare a măștilor, neîntemeiate științific, de măsuri inumane și antiștiințifice de „distanțare socială”, achiziționarea și aplicarea de teste PCR ineficiente și frauduloase, utilizate ulterior pentru a genera artificial creșteri masive de cazuri pentru a justifica „blocarile” ilegale, închiderile de afaceri și arestul oamenilor la domiciliu;

3. Solicităm să încetați imediat orice acțiuni ulterioare implicând comunicări false și frauduloase către guverne, care pot duce la alte rezultate catastrofale precum cele prezentate mai sus.

În calitate de director al organizației, veți fi investigat pentru neglijență gravă, abuz grav în serviciu, fraudă corporativă și, eventual, chiar sprijin și complicitate la omucidere din culpă.

Pentru a clarifica poziția noastră, profităm cu respect de ocazie pentru a vă aminti în ce constă propria dvs. poziție și responsabilitățile legale.

Prin recomandarea dvs. în mod unilateral de strategii dăunătoare în răspunsul la Covid, popoarele, reprezentate de Consiliul Mondial pentru Sănătate, nu cred că ați acționat în conformitate cu obligațiile dumneavoastră constituționale prevăzute la Articolul 1. Dacă se constată că acțiunile dumneavoastră contravin Articolului 1, atunci nu vor fi acoperite de Articolul 67 din Constituția OMS, care prevede protecția și imunitatea. Cu alte cuvinte, puteți fi personal răspunzător pentru milioanele de decese și pentru suferința imensă cauzate prin rolul pe care l-ați avut în autorizarea ilegală a acestor recomandări dăunătoare. În plus, având în vedere conflictele flagrante de interese evidente în activitățile OMS strâns legate de interesele comerciale, imunitatea nu este garantată când [organizația] acționează urmând acestor interese.

Consecințele catastrofale ale politicilor, recomandărilor și omisiunilor OMS din pandemie:

1. Suferință nemăsurată și decese

În ultimii patru ani, miliarde de oameni care au avut încredere în și s-au conformat recomandărilor guvernamentale bazate pe directivele OMS au trecut prin suferințe fizice și mentale continue, au fost afectați de boli, dizabilități, pierderi de venituri, sărăcie, abuz asupra copiilor, alte violențe și au survenit chiar decese.

2. Încălcări ale drepturilor omului

Guvernele țărilor din întreaga lume au implementat măsuri severe de urgență bazate direct pe recomandările OMS, măsuri care au avut drept consecință încălcări pe scară largă ale drepturilor fundamentale ale omului. Inclusiv copiii și bebelușii au fost mascați și injectați. Oamenii care și-au exprimat sau au dorit să-și exprime dreptul la libertatea de exprimare, de călătorie, de autonomie corporală și de a alege au fost amenințați, intimidați, constrânși, neglijați, abuzați și, în unele cazuri, agresați, închiși sau chiar uciși. OMS nu a făcut nimic pentru a rezolva prejudiciile grave provocate.

3. Refuzul de a recomanda tratamente și remedii ieftine, sigure și eficiente dovedite pentru Covid-19

Covid-19 poate fi tratat eficient cu medicamente generice multifuncționale a căror eficacitate și siguranță au fost stabilite, printre care ivermectină și hidroxiclorochina, în combinație cu zinc, vitamina D, vitamina C și alte tratamente de stimulare a imunității, de promovare a sănătății și anticoagulante. Refuzul de a informa cu privire la aceste tratamente și de a crește gradul de conștientizare cu privire la acestea pentru utilizarea timpurie, a dus la situația ca milioane de oameni să sufere și să moară pentru că nu au beneficiat de tratamente timpurii.

4. Terapii genetice periculoase impuse sub numele de „vaccinuri”

De asemenea, puteți fi personal răspunzător pentru decesele și leziunile în legătură cu „vaccinurile” Covid-19, întrucât nu ați informat oamenii despre următoarele:

1. Riscurile pe termen lung ale acestor „vaccinuri” sunt necunoscute. Platforma LNP-modRNA se încadrează în definițiile legale din UE, Marea Britanie, Africa de Sud, Australia și SUA prin care sunt considerate în mod întemeiat organisme modificate genetic (OMG) și terapie genetică, riscurile și efectele secundare fizice fiind identificate pe o perioadă de până la 15 ani și posibil transmise la urmași. Oamenii nu au fost informați, după cum prevede legea, că așa-numitele „vaccinuri” sunt, de fapt, OMG-uri.

2. Pfizer a urmat un proces în fabricarea produselor pe care le-a prezentat spre aprobare și un alt proces în fabricarea produsului furnizat pentru a fi injectat în oamenii din întreaga lume. Cel de-al doilea produs a fost fabricat folosind bacterii E.coli și ADN plasmidic, ceea ce a dus la o contaminare excesivă cu ADN sintetic, confirmându-se că aceste fragmente sunt capabile să se integreze în genomul uman. Utilizarea de către Moderna a ADN-ului plasmidic în fabricare a dus, de asemenea, la o contaminare excesivă cu ADN sintetic.

3. Produsele Pfizer includ o secvență de genă amplificatoare derivată din virusul SV40. Se știe că această secvență de genă facilitează transportul ADN-ului sintetic în nucleele celulare, prezentând un risc real de integrare cromozomială. Amenințarea este reprezentată de modificarea genetică permanentă a persoanelor inoculate fără știrea sau consimțământul acestora, ceea ce este o situație extrem de gravă.

4. Conținutul acestor seruri genetice nu rămâne în mușchiul brațului.

5. Proteinele Spike sunt produse pentru o perioadă de timp prelungită și necunoscută, posibil pe termen nelimitat.

6. Aceste proteine Spike declanșează coagulări microvasculare extinse, precum și cheaguri de sânge în vase mari.

7. Proteinele Spike se depun în multe țesuturi și organe, inclusiv în inimă, creier, testicule, ovare, ficat și splină, provocând degenerarea țesuturilor și boli.

8. Cantitatea mare de proteine Spike poate copleși sistemul imunitar, provocând disfuncții ale sistemului imunitar și agravând riscul tuturor infecțiilor și cancerelor.

9. Proteina Spike este toxică, dar acest antigen străin afectează, de asemenea, țesuturile victimelor ca un element străin organismului, declanșând boli autoimune în aceste țesuturi.

10. Anticorpii generați sunt non-neutralizanți și agravează boala Covid; fenomentul se numește „amplificarea dependentă de anticorpi” a infecției.

11. ADN-ul plasmidic din aceste produse, a cărui existență nu a fost declarată, prezintă pericole suplimentare; în special în cazul Pfizer și al secvențelor de amplificare și promotor SV40. Efectele implicate sunt perturbarea genelor supresoare de tumori și favorizarea mecanismelor care cresc riscul de cancer.

12. ModARN-ul artificial din aceste produse este hiper-persistent din cauza înlocuirii uracilului cu N1-metilpsudouridină. Acest lucru prelungește producția de proteine Spike toxice și provoacă și mutații în cadrul ribozomului, astfel că sunt generate și o varietate de proteine și polipeptide imprevizibile. Acestea prezintă un risc serios pentru declanșarea unui spectru larg de boli autoimune.

13. În plus, nanoparticulele lipidice PEGilate, care livrează sarcina genetică în celulele victimelor, sunt toxice.

5. Încălcarea consimțământului informat.

în baza autorității dumneavoastră ca director general desemnat al OMS, majoritatea oamenilor din întreaga lume au avut încredere în cuvintele dumneavoastră când ați declarat că terapiile genetice Covid-19 sunt „sigure și eficiente”. Această afirmație nu poate fi susținută și este infirmată și mai mult de contractele privind vaccinul Covid-19. Ca atare, dreptul la consimțământul liber și informat a fost încălcat în cazul fiecărei ființe umane căreia i s-a injectat terapia genetică experimentală Covid-19 denumită „vaccinuri”.

În plus, în niciun moment nu ați evaluat oamenii cu privire la riscurile asociate cu aceste seruri experimentale și nici nu ați informat publicul despre rapoartele tot mai numeroase de vătămări. Vigibase, baza de date OMS de farmacovigilență, în colaborare cu Universitatea din Uppsala, conține rapoarte de la peste cinci milioane de persoane suspectate că au suferit vătămări în urma primirii „vaccinurilor” genetice Covid-19, dar nu ați cerut și nu ați asigurat o analiză transparentă, independentă și în timp util a acestor date.

Aceste fapte sunt în contradicție directă cu Codul de la Nürnberg, care a fost convenit în 1948 pentru a preveni experimentele medicale asupra ființelor umane fără consimțământul acestora, în urma încălcărilor grave ale drepturilor omului în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Înștiințarea a fost semnată de:

Comitetul director al World Council for Health (WCH)

Shabnam Palesa Mohamed (WCH Africa), Fahrie Hassan (WCH Africa), Emma Sron (WCH America de Nord), Dr. Marivic Villa (WCH America de Nord), Dr. Mark Trozzi (WCH America de Nord), Izumi Kamijo (WCH Asia), Rev. Dr. Wai Ching Lee (WCH Asia), Dr. Gilbertha St Rose (WCH Caraibe), Christof Plothe DO (WCH Europa), Dr. Mazen Nasreddine (WCH Levant), Lucinda van Buuren (WCH Oceania), Dr. Anne O'Reilly (WCH Oceania), Prof. Héctor Carvallo (WCH America Latină), Marco Albertazzi (WCH America Latină), Dr. Tess Lawrie (WCH Coordonator șef)