ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O anchetă penală oficială a fost lansată pe 8 martie 2024 în Marea Britanie împotriva Pfizer, Agenției de Reglementare a Medicamentelor și a Produselor de Sănătate (MHRA) și a oficialilor guvernului din Marea Britanie, transmite naturalnews.com.  

Cel care conduce ancheta, Mark Sexton, de la secția de poliție Acton din Londra, a acuzat oficialii britanici de proastă gestionare, abatere, fraudă prin falsă reprezentare, ucidere din culpă corporativă și ucidere din neglijență gravă. Sexton este susținut de o echipă de avocați, printre care Philip Hyland, Lois Bayliss și Dr. Sam White.

Sub numărul 6029679/21, ancheta urmărește în mod special să tragă la răspundere un membru al Parlamentului britanic, Sir Graham Stuart Brady, și un medic britanic, Dame June Munro Raine, directorul executiv al Agenției de Reglementare a Produselor de Sănătate și Medicină din Marea Britanie (MHRA). 

Această investigație face parte dintr-o investigație mult mai amplă pe care a lansat-o ofițerul Sexton încă din 2021. În urmă cu trei ani, Sexton a depus 1100 de pagini de dovezi la Departamentul de Investigații Criminale Hammersmith, documente care au fost aprobate de doi detectivi.

Mark Sexton menționat că ancheta se desfășoară de douăzeci și șapte de luni de când a fost depus raportul inițial despre crimă. „Ei nu pot mușamaliza aceste fapte, pentru că prea mulți oameni știu ce se întâmplă, iar decesele în exces nu mai pot fi ascunse sau ignorate.”

Decesele în exces în Marea Britanie sunt cauzate de afecțiuni cardiovasculare care sunt legate de vaccinul covid-19. Poliția Metropolitană din Greater London, care are sarcina de a proteja membrii familiei regale, membrii guvernului și alți oficiali din sănătatea publică, încearcă să închidă cazul.  

Cu toate acestea, peste 400 de martori experți, avertizori și victime depun mărturie împotriva acțiunilor penale întreprinse de companiile farmaceutice și oficialii guvernamentali în ultimii patru ani. Cel puțin 40 de experți de renume mondial sunt pregătiți să depună dovezi ale crimei. Unul dintre martorii experți este fostul director de cercetare în domeniul biotehnologiei, dr. Michael Yeadon. 

Scrisoarea lui Yeadon către Ben Bates de la poliția metropolitană din Regatul Unit este distribuită pe scară largă. Yeadon a fost vicepreședinte la Pfizer. Timp de câțiva ani, Yeadon a condus cercetarea globală a Pfizer în domeniul terapiei pentru bolile alergice și respiratorii și știe cum sunt realizate aceste intervenții.

Dr. Yeadon prezintă dovezile despre crime împotriva umanității

Dr. Yeadon prezintă dovezi verificabile că „vaccinurile” Covid-19 nu sunt deloc vaccinuri, ci au fost formulate în mod intenționat pentru a provoca vătămări în masă și apoi impuse în mod ilegal populațiilor. El respinge existența unei presupuse „pandemii globale” și documentează daunele cauzate de blocajele guvernamentale și de alte restricții care au constrâns populațiile să ia parte la un experiment mortal.

Iluzia unei pandemii a fost creată prin utilizarea greșită și în mod abuziv a unui test de diagnostic clinic numit PCR. Guvernele au finanțat frauda PCR și au creat o rețea de stimulente financiare, încurajând sistemele spitalicești și laboratoarele să folosească praguri de ciclu înalte pentru noile teste PCR. Acest lucru a creat un val de rezultate fals pozitive. Formele de boala care au fost prezentate în 2020 nu au fost tratate corespunzător; prin urmare, lipsa tratamentului antiviral precoce, diagnosticele greșite, erorile de prescripție, pneumonia asociată conectării la ventilatoare și diferitele forme de abuz medical și malpraxis au cauzat decesele observate în spitale în 2020 și ulterior.

„Oricine a murit la câteva săptămâni după un test pozitiv a fost declarat «decedat de covid»”, a spus Yeadon. Odată ce această fraudă medicală a fost răspândită, a urmat psihoza în masă și acțiunile guvernamentale prin care au fost încălcate drepturile și autonomia persoanei.

A doua acuzație a lui Yeadon se referă la serurile experimentale ARNm care au fost comercializate ca fiind „vaccinuri sigure și eficiente”. Propaganda pandemică a fost folosită pentru a constrânge oamenii să primească această armă biologică. Au început să apară statistici cu decesele în exces – nu în timpul presupusei pandemii, ci numai după lansarea „vaccinurilor” Covid-19. Dr. Yeadon a mai menționat că numeroase lucrări științifice și autori, inclusiv profesori universitari specializați în epidemiologie, vor prezenta dovezile.

Dr. Yeadon acuză că aceste „vaccinuri” „au fost proiectate atent pentru a provoca în mod intenționat toxicitate celor care au fost injectați”. Când ARNm forțează celulele corpului să-l exprime, este atacat imediat de sistemul imunitar, ceea ce duce la potențiale probleme autoimune. În plus, formula cu nanoparticule lipidice permite proteinelor Spike să se concentreze în ovare, afectând fertilitatea. Acesta este doar începutul daunelor în masă intenționate provocate generațiilor următoare.

Întreaga scrisoare poate fi consultată AICI.