ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un specialist în neuroștiință a afirmat că vaccinurile ARNm Covid eliberează prioni care pot provoca boli neurologice în rândul celor vaccinați, iar acești prioni pot contamina mediul și se pot transfera, prin transfecție, către alți oameni.

Alerta a fost emisă de dr. Kevin McCairn, un specialist în neuroștiință de renume mondial și publicat pe scară largă, care a explicat, într-un interviu pentru Health Alliance Australia, interviu semnalat de thepeoplesvoice.tv, că un prion este un tip de proteină care poate declanșa plierea anormală a proteinelor din creier.

Dacă proteina Spike, provenind atât din infecție, cât și din vaccin, este un prion creat prin inginerie, ca rezultat al cercetării și dezvoltării în domeniul armelor biologice, atunci acest lucru are implicații grave pentru umanitate, deoarece acești prioni folosiți ca armă sunt mult mai periculoși decât virusurile, a subliniat acesta. 

Cea mai cunoscută boală prionică este CJD sau boala Creutzfeldt-Jakob, o encefalopatie spongiformă, afecțiune în care creierul devine spongios, se consumă și în cele din urmă rezultă o moarte oribilă. Alzheimer și Parkinson sunt alte boli neurodegenerative asociate cu prionii.

El dezvăluie că tehnologia ARNm utilizată în vaccinurile Covid provoacă mutații, ceea ce duce la producerea și transfectarea prionilor și, ca urmare a eliberării prionilor în mediu, aceste toxine create în laborator pot fi absorbite inclusiv de cei nevaccinați. Așa se explică explozia de boli - de la boli neurologice la boli de inimă și cancer - la persoanele infectate vaccinate. 

Dr. McCairn a discutat și despre tehnologia ARNm și cum cercetări recent publicate au dezvăluit că vaccinurile ARNm pot duce la mutații de secvențe ale ADN-ului, dar și la formarea de proteine patogene dăunătoare. Această constatare este de o importanță majoră și deosebit de îngrijorătoare.

Boala prionică implică fenomenele de „hipoxie tăcută”, ceea ce explică formarea de cheaguri fibroase, albe, decesele subite în rândul sportivilor, turbo CJD, turbo cancerele, amiloidoza, bolile neurologice, covidul lung - fiind inflamația creierului.

Cu toate aceste dezvăluiri grave din cercetările recente, comunitatea științifică se confruntă cu cenzură în educarea publicului despre natura periculoasă a prionilor contagioși.

Dr. McCairn avertizează că ne aflăm într-un „ecosistem informațional extrem de controlat”, unde se aplică cenzura, controlul asupra narațiunilor, control comportamental și tehnici neuro-psihologice avansate.

Dr. McCairn a mai explicat că proteinele pliate greșit bioacumulate se adună în cascadă și formează o reacție în lanț.

„Proteinele pliate greșit din cauza prionilor pot afecta fiecare organ și sistem de țesuturi din organism, se bioacumulează și sunt rezistente la degradare, acumulându-se astfel în mediu (...).”

În cadrul interviului se discută și despre atacul înscenat asupra umanității și potențialele tratamente. Dr. McCairn a mai spus că a fost foarte cenzurat și a trebuit să-și repornească conturile de pe rețelele sociale, care i-au fost blocate.