ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Influencerița Madison Baloy, care a ajuns populară pe TikTok după ce și-a împărtășit experiența în lupta cu cancerul în stadiul terminal, a murit la vârsta de doar 26 de ani, informează Breitbart

Baloy, care a strâns peste 452.000 de urmăritori, s-a luptat cu un cancer de colon în stadiul patru, după ce a început să prezinte simptome în 2022, iar medicii au prezis în 2023 că mai are cinci ani de trăit, a declarat familia ei pentru People

Creatoarea de conținut, care a predat și o grădiniță din Florida, i-a inspirat pe mulți cu videoclipurile ei simple în care relata cum își trăiește viața în timp ce se confrunta cu boala.

„Bună, sunt Maddy, am 25 de ani. Am cancer în stadiul patru și se răspândește în burta mea”, s-a prezentat Baloy într-un videoclip. „Veniți să vă petreceți ziua cu mine pentru că nu știu câți ani mi-au mai rămas.”

Ea s-a filmat în timp ce își punea o perucă, în timp ce participa la o ședință foto pentru un brand, fiind nevoită să anuleze petrecerea timpului cu prietenii ei întrucât o dorea corpul și trebuia să meargă la camera de urgență după ce suferea sângerări.

La sfârșitul unui videoclip, Baloy a transmis un mesaj surprinzător de pozitiv, spunând: „Încă am cancer; a progresat foarte mult și sunt cea mai tare fată din lume.”

Baloy a fost „înconjurată de dragoste” când a murit, a confirmat logodnicul ei Louis Risher pentru People.

„Madison a murit liniștită aseară”, a spus el într-o declarație joi.

„Este atât de specială”, a adăugat Risher. „De fapt, ieri, am împlinit 27 de ani. Am ținut-o de mână toată ziua și de asta aveam nevoie.”

Vedeta TikTok a postat și o listă de lucruri pe care dorea să le realizeze înainte de moarte, printre acestea fiind întâlnirea cu celebrul bucătar Gordon Ramsay.

După ce videoclipul a ajuns popular, bucătarul Hell’s Kitchen a invitat-o să ia cina cu el la restaurantul său din Miami, Florida, și la deschiderea celui mai nou restaurant al său, „Lucky Cat”, în South Beach.

„Sunt cu adevărat fără cuvinte în urma veștii triste pe care am primit-o astăzi despre pierderea lui (Madison)”, a spus Ramsay pentru New York Post. „Era prietenoasă, distractivă și o adevărată inspirație pentru mine și pentru cele trei fete ale mele. Știind că am reușit să-i transformăm în realitate unul dintre visurile ei, va fi mereu un lucru de preț de mine. … Transmitem toată dragostea noastră logodnicului și familiei sale.”