ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews și Familia Ortodoxă vă propun să petreceți în 2024 având zi de zi înaintea ochilor, și mai ales în inimi, câteva dintre neprețuitele nestemate ale acestui neam, cu măiestrie zugrăvite de artistul George Sorin Nicolae.

Fie că este vorba de marele poet și jurnalist martir Mihai Eminescu, fie de noii martiri și mărturisitori ai epocii comuniste, ei toți sunt semințe de viață ce vor putea renaște generațiile viitoare prin puterea jertfei și a pildei lor, transmite pagina Familia Ortodoxă.

Până la sfârșitul lunii mai puteți comanda ultimele exemplare ale Calendarului Mărturisitorilor 2024, în format A3, pe hârtie lucioasă, cu 25 de portrete unice, este disponibil, de asemenea, pentru vânzare online, la Carte Ortodoxă cât și la Librăria Sophia - online, sau la magazinul din București, de pe Strada Bibescu Vodă nr. 19, aflat la poalele Patriarhiei sau pentru eventuale comenzi mai mari, AICI sau prin comandă la contact@supergraph.ro.

De asemenea, aici, de la magazinul online al revistei Familia Ortodoxă:

Livrare în România: https://magazin.familiaortodoxa.ro/magazin/calendar-2024/

Livrare în străinătate: https://store.familiaortodoxa.ro/produs/calendar-2024/

„Avem nevoie să trăim sentimentul dragostei ca să depășim strâmtorările ce ne împresoară. Nu poți simți bucuria și Învierea cu adevărat dacă nu ai suferit mai înainte. Ortodoxia înseamnă trăire, înseamnă viață, înseamnă lucrare practică.” - Sfântul Părinte Justin Pârvu