ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea (de la duș), care vor fi făcute publice, dacă nu renunță la funcția politică, scrie Ziare.com

„Mi se spune că dacă nu-mi dau demisia din funcție de senator vor da filmări intime din casa mea când mă spăl, mă aranjez. Mi s-a cerut demisia. Am depus plângere penală împotriva individului. În fiecare zi pentru orice mizerie depun plângeri penale. La Maramureș am primit amenințări și hărțuiri din partea celor care au deținut conducerea Maramureșului. Am venit și am făcut ordine”, a spus Diana Șoșoacă.

Cum a reacționat Silvestru Șoșoacă

 
Silvestru Șoșoacă a făcut o serie de declarații șocante la Realitatea Plus, după ce fosta partenera a afirmat că se teme să nu fie șantaja cu fotografii intime, cu ea sub DUȘ. Bărbatul susține că senatoarea este disperată să atragă atenția, popularitate ei fiind în cădere liberă, iar dacă astfel de fotografii chiar există, atunci poate fi vorba de răzbunarea unui amant.

Întrebat dacă fosta sa parteneră, prin declarațiile sale, ar sugera că el este cel care ar fi realizat filmări compromițătoare, Silvestru Șoșocă a infirmat vehement.

"Doamne-Ferește, așa ceva nu se face între soți!. Dar dacă i s-au făcut avansuri în această perioadă putea să o pățească. Ea este victimă a unui eventual AMANT. Eu spun că acesta este ultimul mandat al ei de senator. (...) Ea încearcă cu disperare să atragă atenția, a ajuns de la o cotă de popularitate de 28% la 4%", a afirmat Silvestru Șoșoacă, în exclusivitate la Realitatea Plus.