ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Mare susținător al carantinei naționale în perioada pandemiei, purtătorul mesajelor alarmiste despre noi și noi variante de coronavirus și valuri ale pandemiei, ciudatul personaj Octavian Jurma (cu studii de medicină, dar fără a fi medic cu drept de practică) se lansează în politică. Acesta anunță că va candida la alegerile pentru Parlamentul European, transmite Știripesurse.

„Așa cum subliniez și în anunțul că voi candida independent la alegerile pentru Parlamentul European din 9 iunie 2024 (inclus aici), scopul meu este să susțin interesele românilor în fața Uniunii Europene în domeniul sănătății, educației și siguranței.

Vreau să te reprezint pe tine și nu un grup ascuns de interese. De aceea, sprijinul tău direct și activ este esențial pentru construcția acestui parteneriat transparent și de bună credință”, scrie Jurma pe aceeași pagină de Facebook pe care prezenta, în timpul pandemiei, statistici și prognoze alarmiste.

Jurma se lansează apoi într-o pledoarie pentru obținerea semnăturilor necesare, într-un interval scurt.

„Nu mă sperie acest examen, dimpotrivă. Dacă trec examenul strângerii de semnături cu ajutorul vostru, va fi limpede pentru toți (și pentru noi și pentru cei care ne ridică piedici) că voi intra cu siguranță în Parlamentul European și mesajul pe care îl susținem nu mai poate fi ignorat. Mă încred și mă încredințez așadar vouă. Așa să mă ajute Dumnezeu, pentru că "Nihil sine Deo"!”, mai scrie Jurma.