ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veteranul jurnalist de divertisment din Los Angeles, Sam Rubin, câștigător al mai multor premii Emmy, precum și al premiului Golden Mic Award, a murit subit la 64 de ani. 

Colegul și prietenul său, Frank Buckley, a anunțat vestea morții sale în cadrul unei emisiuni în direct la KTLA.

"Inimile noastre, după cum vă imaginați, sunt frânte... Sincer, Sam Rubin era KTLA", a spus dl Buckley într-un discurs plin de lacrimi.

"Sam pe care l-ați văzut în direct este Sam care a fost în afara emisiunii ... pentru noi toți cu care și-a împărțit diminețile la televiziune și pentru cei cu care a lucrat în culisele KTLA, nu îl vom uita", a spus Buckley.

Postul de televiziune a transmis, de asemenea, pe rețelele de socializare o declarație prin care a confirmat decesul domnului Rubin, subliniind impactul pe care l-a avut în industria locală de știri și în lumea divertismentului.

"Râsul său, farmecul și personalitatea sa grijulie i-au atins pe toți cei care l-au cunoscut. Sam a fost un soț și un tată iubitor: rolurile pe care le-a prețuit cel mai mult. Gândurile noastre sunt alături de familia lui Sam în aceste momente dificile", se arată în declarație.

Deși cauza morții sale nu a fost dezvăluită oficial, colegii de serviciu au confirmat că Rubin a fost în direct cu o zi înainte, fără semne de boală.

Moartea subită a lui Rubin a lăsat postul și telespectatorii în stare de șoc, în timp ce reflectau asupra carierei sale și a impactului asupra industriei, a relatat Epoch Times.