ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Miliardarul Elon Musk, un fost democrat autoproclamat de o viață, a declarat luni că America are nevoie de un "val roșu" la alegerile din 2024, altfel se va confrunta cu o catastrofă gravă, scrie Breitbart.

"Am votat 100% democrat până acum câțiva ani. Acum, cred că avem nevoie de un val roșu sau America este prăjită", a declarat Musk pe platforma sa, X.

Musk a răspuns la un sondaj de pe un cont care îi întreba pe oameni dacă se mai consideră liberali.

"Obișnuiam să mă consider un democrat. Acum, simt că Partidul Democrat este foarte rău, dar încă mă consider liberal. Altcineva?", a întrebat contul.

„Deși sunt de acord că Partidul Democrat s-a transformat într-o mega-fațadă, nu pot spune totuși că Partidul Republican este cu mult mai bun.”

Elon Musk i-a susținut pe republicani în alegerile parțiale din 2022, recunoscând că pozițiile extremiste ale democraților l-au îndepărtat și mai mult.