ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Apar noi informații legate de starea de sănătate a actorului Florin Piersic. Printr-un comunicat de presă, Institutul Matei Balș anunță că actorul nu este internat pe secția ATI și că starea sa de sănătate va fi evaluată de medici, conform unor surse medicale, transmite Știripesurse.

Sursele România TV spun însă altceva

Conform unor informații ale România TV, Florin Piersic ar urma să fie operat din nou la Matei Balș, acolo unde va fi tratat și de infecția pe care o are.

Actorul Florin Piersic a fost internat la Institutul Inimii din Cluj-Napoca după ce a fost operat la genunchi la Spitalul Militar. Piersic a fost transferat, marți seară, cu un avion SMURD, la București. El urmează să continue tratamentul la Institutul ”Matei Balș” din Capitală. Avionul SMURD cu care este transportat se afla în Ungaria, unde participa la un exercițiu NATO.

Medicul care l-a operat pe Florin Piersic a dat mai multe detalii

"Pot să vă spun că în cursul zilei de duminică a suferit o intervenție de extragere de sonde și îndepărtarea de stimulator. E într-o stare bună, sub tratament medicamentos în continuare, intervenția a decurs fără probleme", a declarat, marți, pentru AGERPRES, managerul Institutului Inimii, Florin Crișan.