ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul AUR, George Simion, a declarat duminică, la evenimentul de lansare a candidaților la europarlamentare desfășurat în cetatea din Ardud, că dușmanul politic în acest județ este "o creatură hidoasă, șovină, numită UDMR", relatează Agerpres.
 
"Dușmanul nostru politic în acest județ și la nivel național este o creatură hidoasă, șovină, numită UDMR. Frații noștri maghiari sunt conaționalii noștri, îi iubim și îi așteptăm în rândurile AUR dacă se identifică cu valorile conservatoare sau în rândul altor partide de alte orientări, dar nu dorim ghetoizarea politică a cetățenilor maghiari și în fond și la urma urmei UDMR-ul este pentru etnicii maghiari ceea ce pentru etnicii români este PSD-ul și PNL-ul. Sunt cei care au furat, cei care au distrus, cei care și-au bătut joc de toți cetățenii României, indiferent de etnie, a declarat George Simion.

El a afirmat, pe de altă parte, că la începutul anului trecut în România existau 800.000 de angajați la stat iar acum ar fi peste 1,2 milioane de bugetari, angajați politic.

"Împreună trebuie să luptăm pentru o Europă a națiunilor, o Europă creștină, o Europă care să nu fie călcată în picioare, o Europă care să poată să se autosusțină economic împotriva dușmanilor de pretutindeni atâta timp cât înțelegem că pe această cetate și tot Ardealul steagul tricolor și steagul Românesc este sus și așa va rămâne. Ne dorim pace, cooperare și o luptă comună împotriva dușmanilor noștri comuni", a transmis liderul AUR.

AUR a organizat, duminică, la cetatea Ardud din județul Satu Mare evenimentul de lansare a candidaților, în prezența a sute de persoane.