ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alice Stewart, fost consultant politic și comentator CNN care a lucrat la mai multe campanii prezidențiale ale Partidului Republican, a murit subit la 58 de ani.

Reprezentanții forțelor de ordine au declarat pentru CNN că trupul lui Stewart a fost găsit în aer liber în cartierul Belle View din nordul Virginiei, sâmbătă dimineața. Nu există suspiciuni de crimă, iar ofițerii cred că a avut loc o „urgență medicală” (ME), respectiv atac de cord.

„Alice a fost o prietenă și o colegă foarte dragă pentru noi toți cei de la CNN", a declarat Mark Thompson, directorul general al rețelei, într-un e-mail trimis sâmbătă personalului. "Un veteran al politicii și o jurnalistă premiată cu Emmy, care a adus o scânteie incomparabilă reportajului CNN, cunoscută în toate birourile noastre nu doar pentru priceperea sa politică, ci și pentru bunătatea sa de neclintit. Inimile noastre sunt grele în timp ce plângem o pierdere atât de extraordinară.”
 
Stewart era complet vaccinată ”anticovid” și susținea vaccinarea cu seruri experimentale: „Sunt complet vaccinată. Nu înțeleg de ce alții fac ceea ce fac”, scria ea pe X în data de 10 septembrie 2021, în timp ce în alte postări lăuda „eroii” vaccinării. Foto-capturi mai jos:
 
 
 
Cunoscutul doctor Peter A. McCullough a scris pe X: „Lista de verificare a autopsiei pentru Alice Stewart @AliceStewartDC, colaborator @CNN, decedată. Statutul ei de vaccinare este cunoscut, astfel încât examenul ar trebui să excludă alte cauze evidente (sinucidere, supradoză de droguri etc.) și apoi să se concentreze pe vaccinarea COVID-19 ca fiind cauza morții.  Considerarea „urgenței medicale” ME drept "moarte din cauze naturale" este inacceptabilă în epoca vaccinării genetice în masă.”

 

 
Stewart s-a născut la 11 martie 1966, în Atlanta.

Stewart și-a început cariera ca reporter și producător local în Georgia, înainte de a se muta la Little Rock, Arkansas, pentru a fi prezentatoare de știri, a declarat pentru Harvard International Review. Ea a fost apoi director de comunicare în biroul guvernatorului de atunci al statului Arkansas, Mike Huckabee, înainte de a-și asuma un rol similar pentru campania prezidențială a acestuia în 2008.

De asemenea, a fost director de comunicare pentru candidaturile republicane la președinția din 2012 ale fostei reprezentante din Minnesota Michele Bachmann și apoi ale fostului senator de Pennsylvania Rick Santorum, de asemenea fost comentator CNN. Cel mai recent, Stewart a fost director de comunicare pentru campania prezidențială republicană din 2016 a senatorului texan Ted Cruz.

"Alice a fost minunată și talentată și o prietenă dragă", a spus Cruz într-o postare pe X. "A trăit fiecare zi la maxim și ne va lipsi foarte mult".

Ultima fotografie postată de Alice Stewart(foto)