ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Aryna Sabalenka, locul 2 WTA, este devastată, după ce iubitul ei, Konstantin Koltsov, fost jucător de hochei, a murit la vârsta de doar 42 de ani, scrie ProSport.

Konstantin Koltsov și-a reprezentat țara la Jocurile Olimpice și a jucat hochei pentru echipe ca Spartak Moscova sau Pittsburgh Penguins. El a fost căsătorit și avea trei băieți, pe Daniel, Alexander și Stefan. „Probabil că voi fi o mamă vitregă bună” declara Aryna, în decembrie 2022.

Primele informații indică faptul că bărbatul a făcut infarct. Este a doua tragedie de acest fel pentru Sabalenka, care în urmă cu cinci ani și-a pierdut tatăl, Serghei, tot în urma unui atac de cord. Acesta avea atunci 43 de ani.

Konstantin Koltsov și Aryna Sabalenka erau împreună din iunie 2021, fostul sportiv separându-se de fosta soție, Yulia, în 2020.

Cei doi erau nedespărțiți și își exprimau iubirea pe rețelele sociale. Konstantin Koltsov nu doar că o însoțea pe Aryna Sabalenka la Miami pentru turneul de tenis de categorie WTA 1000: cei doi locuiau împreună în orașul din Florida.

În ciuda diferenței de vârstă, Kostlov era mai mare cu 17 ani decât Sabalenka, cei doi se înțelegeau foarte bine. „La mulți ani, dragostea mea. Ești cea mai dragă persoană, cel mai bun prieten al meu și cel mai puternic sprijin al meu. Putere, răbdare și sănătate. Sper că vom avea tot ce am plănuit. Te iubesc”, a fost mesajul postat de Aryna de ziua acestuia.

Jucătoarea din Belarus ar fi trebuit să intre în turul al doilea împotriva învingătoarei din meciul Simona Halep – Paula Badosa. Sabalenka și-a anulat toate antrenamentele și a șters ultimele postări de pe rețelele sociale și, cel mai probabil, se retrage de la Miami, mai scrie ProSport.