ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fotograful clujean Mircea Roșca a decedat la un spital din Târgu Mureș, asta după ce fusese supus în urmă cu trei ani unui transplant de cord  la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, informează Ziar de Cluj.

Acesta fusese internat în spital în urmă cu două luni.

Mircea Roșca avea 43 de ani și era unul dintre cei mai cunoscuți fotoreporteri sportivi din țară, având colaborări cu agenții de presă din România și din străninătate. S-a născut în Turda și era absolvent al USAMV Cluj-Napoca.
 
Mircea Roșca se alătură șirului lung de morți grăbite din presa românească. Între acestea, în martie, cunoscutul jurnalist sportiv Andrei Dicu a murit subit la 49 de ani, în urma unui stop cardiorespirator, urmat de directoarea ziarului Ceahlăul, care a murit în urma unui infarct la doar 46 de ani. Recent a murit subit și fotoreporterul Alexandru Hojda, la numai 45 de ani.