ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a cerut joi jurnaliștilor ca partidului să i se ofere un răgaz de gândire după ce Ramona Chiriac a anunțat PSD că nu mai dorește „din motive personale” să deschidă lista comună PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie, scrie Știripesurse.
 
 

„Am auzit, nu știam detaliile. Nu mă grăbesc să iau niciun fel de decizie. Analizăm și în funcție de ce elemente de concretețe avem, vom lua o decizie”, a spus Ciucă, joi, la finalul ședinței conducerii PNL în care s-a votat lista candidaților PNL la europarlamentare, întrebat dacă în urma retragerii Ramonei Chiriac ar fi de acord ca Mihai Tudose (PSD) să deschidă lista comună PSD-PNL.

Liderul PNL a precizat că respinge varianta ca partidul care dă persoana din fruntea listei candidaților să fie tras la sorți: „Este o chestiune cât se poate de serioasă, dacă tragem la sorți ducem în derizoriu”

„Este o vorbă la români: cade omul, stă un pic și pe urmă se ridică. Dați-ne voie să decantăm și să vedem despre ce este vorba”, a mai declarat Ciucă.