ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vladimir Putin a indicat luni seara că atacul de la sala de concerte din Moscova este „o parte din atacurile regimului de la Kiev asupra Rusiei”.
 
El a adăugat că atacatorii fugeau în Ucraina și vrea să știe „de ce”.

„Suntem interesați de cine beneficiază de pe urma atentatului”, a spus Putin, adăugând că atacul este un „act de intimidare”.

„Această atrocitate nu poate fi decât o verigă într-o serie întreagă de încercări ale celor care au luptat cu țara noastră cu mâinile regimului neo-nazist de la Kiev din 2014.
 
Și naziștii, așa cum se știe, nu au disprețuit niciodată să folosească cel mai mult mijloace murdare și inumane pentru a-și atinge obiectivele”, a spus acesta la o întâlnire privind măsurile de sprijin luate după atacul terorist care a avut loc la Krasnogorsk pe 22 martie, scrie Ria Novosti.
 

Putin a spus că Rusia s-a confruntat nu doar cu un atac terorist atent planificat cinic, ci și cu o ucidere în masă pregătită și organizată de civili.
 
Președintele a subliniat că toți autorii, organizatorii și clienții acestei infracțiuni vor suferi pedepse corecte și inevitabile, a relatat The Guardian, citat de mariustucă.