ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Biroul Electoral Central (BEC) a decis respingerea candidaturii pentru Primăria Capitalei a candidatului PNȚMM, Valerian Stan, justițiarul vine cu lămuriri și precizări:
 
„Biroul electoral București (în fapt printr-un prim act abuziv al președintei, judecătoarea de la Tribunalul București Mirela - Alexandra Popescu), precum și o instanță a aceluiași Tribunal (în fapt o colegă cu judecătoarea de la Biroul electoral) au respins abuziv candidatura mea la Primăria Capitalei și a colegilor de la PNȚMM la Consiliul General.
 
Ulterior, un complet de 3 judecători de la Curtea de Apel București ne-au admis recursul și au desființat sentința Tribunalului. Incertitudinile vor mai continua, însă, câteva zile. Până atunci mi se pare drept să se știe numele celor 3 judecători care ne-au făcut dreptate - singurii într-un lung șir de procese la care am fost obligați de un sistem politic tot mai nedemocratic: Ioana Singh, Andrei Florin Gongone și Nicoleta Axînti.”