ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elevii clasei a 7-a B ai Școlii „I.L. Caragiale" din Pitești vor fi sancționați cu scăderea notei la purtare după ce au protestat, trei zile consecutiv, refuzând să intre la ore, față de prezența unui coleg cu probleme de sănătate. Există probabilitatea ca atitudinea copiilor să fi fost influențată de părinții care i-au îndemnat să nu intre la ore.

Elevii clasei a 7- a B din Școală „I.L. Caragiale" din Pitești au refuzat să intre, timp de trei zile consecutiv, la ore, afirmând că nu mai acceptă să învețe în aceeași clasă cu un coleg care ar suferi de tulburarea de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD).

Copiii, împreună cu părinții lor, au protestat în holul de la intrarea în instituția de învățământ. Ei au purtat pancarte prin care cereau transferulcolegul lor cu probleme de sănătate.

Inspectorul școlar general al ISJ Argeș, Dumitru Tudosoiu, a declarat, că joi elevii au intrat la ore, iar elevul contestat a primit scutire medicală până când va ajunge la o clinică din București unde are o programare pentru o evaluare medicală.