ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă 25 martie, de Buna Vestire, în București și în toata țara (Basarabia compris) a avut loc Marșul pentru Viață. Pe străzile Capitalei au mărșăluit în sprijinul mamei și a pruncului nenăscut peste 8.000 de oameni, iar la nivelul întregii țări au fost zeci de mii de persoane care au ieșit pe străzi.

Din păcate însă, părinții, copiii și adolescenții care au ieșit pe străzile Capitalei au fost întâmpinați de o avalanșă de mesaje obscene și agresive, unele imposibil de reprodus. Mesajele au vizat familia tradițională, nașterea de prunci, Biserica Ortodoxă Română sau Coaliția pentru Familie. Biserica Sf. Dumitru, monument istoric de secolul XVII, nu a scăpat furiei seculariste.

Redăm aici doar câteva, invitându-vă să intrați pe linkul de mai jos pentru a vedea cum arată toleranța și dialogul în varianta celor care stau cu aceste concepte-n gură toată ziua.

 


 

 

 

 

 

 

CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO CU MESAJELE OBSCENE ÎMPOTRIVA FAMILIEI ȘI COPILULUI