ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tucker Carlson, vedeta Fox News, a cerut ca acuzațiile de fraudă de la alegerile prezidențiale să fie investigate în totalitate înainte ca Biden să fie declarat câștigător. Carlson a prezentat și o listă care conține numele a zeci de cetățeni americani și data la care aceștia a au murit, mulți fiind trecuți dincolo încă anul 2001. Jurnalistul s-a referit în special la Georgia, unde pe lista cu morți se află, printe alții, Deborah Jean Christiansen, Linda Kessler, Edward Swinott și James Blalock, toți votanți.
 
 
„În acest moment, mai puțin de 15.000 de voturi îl separă pe Donald Trump de Joe Biden în statul Georgia”, a început Carlson.

„Este suficient ca să merite să vorbim despre ceea ce s-a întâmplat acolo, iar secretarul de stat al Georgiei a confirmat acum că va exista o renumărare manuală a tuturor voturilor exprimate. Nu poți pur și simplu să spui oamenilor să accepte un rezultat, pentru că forța nu funcționează într-o democrație”, a spus jurnalistul la „Tucker Carlson Tonight”. - „Asta e o dictatură”.

El a menționat că, în principalele state-cheie Pennsylvania, Nevada și Michigan, echipa de campanie a lui Trump a adunat acum declarații care atestă activitatea infracțională din timpul procesului de vot. De exemplu, în Detroit, martorii au susținut sub jurământ că buletinele de vot au fost antedatate în mod necorespunzător și au numărate fără semnăturile potrivite. 

"Există o singură modalitate de a reduce temperatura națională și de a uni țara. Trebuie să aflăm exact ce s-a întâmplat la aceste alegeri. Există întrebări. Și asta înseamnă că trebuie să le răspundem", a spus jurnalistul, explicând că oamenii tind să voteze mai des atunci când le ușurezi posibilitatea de a vota”.

„Pretextul a fost COVID. „A trebuit să facem asta din motive de sănătate publică„, vă amintiți? Nu am avut de ales! Este o urgență de sănătate publică! Efectul a fost încurajarea fraudei”, și-a continuat discursul Carlson.
Jurnalistul a spus că un observator al alegerilor susține acum că 40.000 de voturi  sosite cu întârziere au fost numărate in mod fraudulos și toate s-au dus către democrați. În Nevada, opt oficiali electorali spun că au fost martori la frauda electorală sprijinită de alți oficiali electorali și de supraveghetorii lor.
 
Un lucrător la sondaje a mărturisit într-o declarație pe propria răspundere că a văzut oameni aducând buletinele de vot la o dubă de campanie Biden-Harris. Buletinele de vot au fost apoi completate în dubă și puse în plicuri. În cele din urmă, susținătorii lui Biden au format un zid pentru a împiedica persoanele din afară să vadă ce fac.

„Între timp, conform registrelor de vot, oamenii care nici măcar nu erau în viață au reușit cumva să voteze ... În New York, alegători decedați au votat în absență. Pe 9 octombrie, în Nevada, un bărbat numit Fred Stokes Jr. a trimis prin poștă un vot. Singura problemă este că Fred Stokes Jr. a murit acum trei ani, la vârsta de 92 de ani. Partidul republican din Nevada spune că are cunoștință de alte sute de cazuri ale unor persoane decedate care votează ”, a spus el.

În Pennsylvania, a continuat Carlson, înregistrările arată participarea la vot a  mai multor persoane care s-au născut în secolul al XIX-lea. „Se pare că s-au ridicat din morminte pentru a vota”, a spus el.

"Acum, toate acestea sunt reale. Am petrecut tot weekendul verificându-le. Afirmațiile false de fraudă pot fi la fel de distructive ca frauda în sine, așa că trebuie să fim atenți și responsabili. Noi toți", a spus Carlson.

Există multe altele, a mai spus vedeta Fox, menționând că doar cu câteva ore înainte de intrarea sa în emisiune, un oficial electoral din Georgia a admis că se vor găsi voturi ilegale și voturi duble când vor verifica listele electorale.
 

AU VOTAT ȘI MORȚII. Înscenarea care l-a îngenuncheat pe Trump și ordinul primit de poștași pentru frauda cu voturilor prin corespondență. Dovezi ca la Sectorul 1