ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


A luat ființă Blocul Naționalist, după cum informează pagina de Facebook cu același nume: "Finalul saptamanii trecute a adus cu sine un eveniment extrem de important pentru noi, sub forma conferintei de lansare a Blocului Nationalist. Desfasurat in judetul Brasov, acest eveniment a reunit reprezentati ai diferitelor organizatii patriotice si nationaliste romanesti dar si invitati de seama din Italia si Serbia.

Discursurile tinute au conturat cateva principii clare, ce vor ghida activitatea viitoare a acestui proiect: Blocul Nationalist isi propune sa fie o platforma care sa reuneasca organizatii, grupuri informale dar si persoane fizice ce adera la valorile noastre comune.

Activitatea Blocului Nationalist se va desfasura in zona societatii civile. Principalele directii de actiune vor consta in promovarea credintei, valorilor si identitatii nationale, apararea libertatilor fundamentele ale cetatenilor, sustinerea familiei si a unui stil de viata sanatos, conservarea modului de viata traditional al civilizatiei europene precum si formarea unor relatii de colaborare cu alte platforme si organizatii similare, de peste hotare, avand ca obiectiv apararea Europei natiunilor independente si suverane.", conchide informarea publică.