ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Niculae Ștefan, cunoscut pentru faptele sale de ajutorare a copiilor în nevoi, ne anunță că urmează o nouă acțiune caritabilă, pe care o semnalăm și noi de acum cu rugămintea să vi-o notați în calendar, la rubrica Fapte Bune:

„Vineri, 15 Decembrie, in parcarea din spatele gurii de metrou Timpuri Noi (nu la Tineretului!) intre orele 18.00-20.00, colectam alimente de baza, ulei, zahar, malai, faina, gris, paste fainoase, fasole, orez, bulion, rosii la conserva, masline, conserve de orice fel, cartofi, ceapa, morcovi, sucuri, gemuri, dulciuri, detergenti, articole de igiena, dezinfectanti si articole de menaj. Va rog, fara haine sau jucarii!!!

Toate acestea vor merge atat la Casa de tip familial "Crinul Alb" pentru copii cu dizabilități neuro-psiho-motorii unde sunt în îngrijire 30 de copii, precum și la 20 de bătrâni cu situație materială precară sau neputincioși din parohia Sfântul Antonie cel Mare din Titan. De asemenea, si in parohia Lada din jud. Teleorman, la peste 130 suflete, copii si batrani, aflati in grija parintelui Florin Danu.

Deplasarea, sambata, 16 Decembrie, la ora 08.00, locatia va fi anuntata din timp !

Pentru cei care doresc sa ne ajute si financiar, las mai jos si numarul de cont:

RO 89 INGB 0000 9999 0110 1229 - titular Niculae Stefan” - Eveniment Facebook AICI