ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Pe "11 a 11-a", Sâmbătă, la ora 14, vă așteptăm pe toți antreprenorii săraci și "evazioniști" care apăreți la ANAF cu mai mult de 50 000 lei "pe casierie", ca să protestam pentru retragerea noilor masuri fiscale!”, spune Starea de Libertate.

Vedeți: PROTEST PENTRU PĂSTRAREA LIBERTĂȚII PRIN NUMERAR ȘI CONTRA LUI CIOLACU: 11 noiembrie, Ora 14, Piața Victoriei, în fața Guvernului României. Este o datorie!

În emisiunea Starea de Libertate - ActiveNews moderată de Pompiliu Diplan, care se transmite acum ÎN DIRECT pe paginile noastre de Facebook (VIDEO mai sus), Av. Elena Radu condamnă în totalitate PNRR și demonstrează că protocoalele lui urmăresc clonarea electronică totală a României, de la cărțile de identitate biometrice la „portofelul digital” pentru care Marcel Ciolacu a încercat acum restrângerea plăților cu numerar.

Urmăriți emisiunea mai sus.