ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Părintele Dan Damaschin ne anunță prin două mesaje că marele eveniment „Veronica pentru viață” - dedicat Clinicii de caritate Veronica - va avea loc pe 10 martie 2024, ora 16:00, la Hotel International Iasi, sala Magnum Ballroom și la acesta va lua parte și celebra artistă Corina Chiriac, o susținătoare și a site-ului ActiveNews, căreia îi mulțumim în mod deosebit pe această cale.

„Vom avea alături de noi nume mari de femei respectabile, adevărate modele, atât în viața personală, în mijlocul familiei, cât și în viața profesională.Sunteți curioși cine ne va încânta cu prezența?”, scrie Părintele Dan Damaschin oferindu-ne și surpriza plăcută:

„Ne face o deosebită plăcere să o primim cu brațele deschise pe binecunoscuta și iubita artistă, Corina Chiriac, cu a cărei voce inconfundabilă am crescut mare parte dintre noi și ale cărei piese ne-au inspirat existența. O femeie puternică, în adevăratul sens al cuvântului, care a făcut cinste întregii țări.

Doamna Corina Chiriac și-a rupt din timpul prețios pentru a ne fi alături în data de 10 martie 2024 și ne va încânta auzul, dar și sufletul cu povestiri pline de sens.”

„Intrarea la eveniment se va face pe bază de donație, suma minima fiind de 100 RON, deoarece ne propunem să facem fapte bune, să oferim un zâmbet pe chip copilașilor și să aducem o rază de speranță în viețile mamelor, încercate de griji și nevoi. Cele mai îndrăgite și apreciate doamne s-au unit pentru a fi alături de mamele care luptă zi de zi cu lipsurile vieții pentru a oferi copiilor o creștere armonioasă. Doar de noi depinde dacă vom răspunde acestei chemări.

Dacă am reușit să vă atragem atenția, cu siguranță vă întrebați: unde pot fi găsite biletele?

Ei bine, biletele pot fi achizițioante fizic, atât de la cortul din curtea Catedralei Mitropolitane, cât și de la Biserica Maternității Cuza Vodă din Iași, până pe data de 10 martie 2024, inclusiv. În ambele locații voluntarii vă vor întâmpina cu brațele deschise, pentru ca împreună să realizăm lucruri mărețe.

Vă așteptăm cu multă căldură și bucurie!

Împreună luptăm pentru viață și pentru o lume mai bună!

Dăruim sănătate și iubire?!”, ne transmite Părintele Dan Damaschin din Iași.