ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avem cu noi un General, cel mai mare General român în viață, acesta este gradul lui complet! Vine în Piața Victoriei, în fața Guvernului, la mitingul societății civile, pentru a afirma cu toată tăria lupta pentru Libertate!

Are un cuvânt cu totul special pentru miile de oameni care se vor strânge din toată țara în Piața Victoriei, începând cu ora 16. Un cuvânt care vine din Istorie, de pe frontul războiului, din zecile de cărți scrise, din miile de volume citite, un cuvânt care se află atât de bine ancorat în realitatea acestor vremuri cumplite care sunt pe cale să termine cu totul un întreg popor.

Împotriva lanțului ocupației străine ce distruge tot ceea ce înseamnă paradigmă națională, împotriva discriminării pe motiv de vaxx ce ne pune la pământ complet viața economică, socială, educațională, religioasă, împotriva acestui plan diabolic de învrăjbire a românilor, ne unim cu toții, oameni simpli din întreaga Românie.

Cuvântul de ordine este Libertate, o libertate necondiționată de pasapoartele ideologice ale puterii globaliste care instaurează o cumplită dictatură. Celor de la putere, le spunem: nu ne mai ”protejați”, nu credem niciun cuvânt din toată demagogia si ”grija” voastră, lăsati-ne!

Mulțumim din adâncul sufletului Domnului General de Flotilă Aeriană, Radu Theodoru, pentru faptul că s-a aflat si se află în continuare alături de noi în toată lupta noastră comună pentru un lucru atât de simplu si atât de frumos: Libertate în România!