ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Asociația Calea Neamului se mobilizează cu toate forțele pentru ridicarea Tricolorului Românesc în Inima Țării!

Avem nevoie de sprijin logistic pentru tot ce înseamnă organizare din partea noastră, în paralel și în completarea manifestărilor oficiale. Dați-ne muniție în contul Asociației Calea Neamului (BRD:RO62BRDE080SV52855930800).

În bătăliile pentru Covasna si Harghita ne-am născut ca Asociație. Aici, în și pentru Inima Țării am purtat primele lupte din 2014 încoace. Am susținut toată acestă baricadă identitară prin multe lucruri, dar cel mai important fapt a fost acela de a mobiliza aici energii românești din întreaga țară, de la Botoșani până la București, de la Iași până la Craiova, din toate punctele cardinale ale României.

De aceea mi-am și atras ura structurilor străine. Dar această ură nu mă interesează, mă interesează însă dragostea de frate către frate, de soră către soră de sânge și credință, care vine dinspre cele mai îndepărtate sate și orașe ale noastre spre Inima Țării, care, singură, nu poate să bată!

Mă interesează în modul cel mai acut cu putință ca o lacrimă sau un licăr de bucurie ce izvorăște din ochii unui român din Covasna să fie pe obrazul altui român din Galați, Bacău Timișoara, Ploiești, Pitești sau din Italia, Spania, Anglia, America, de oriunde din lumea asta mare. Aici este solidaritatea. De aceea tot ceea ce înseamnă structură maghiară din Covasna și Harghita se revoltă când vin români "din afară" la Sfântu-Gheorghe sau Târgu-Secuiesc de exemplu.

Nu, nu noi suntem "din afară", ci ei sunt din afara spațiului românesc, slujind politica autonomiei teritoriale pe criteriu etnic coordonată direct de guvernul de la Budapesta.

Să nu vă lăsați, ne-a spus o doamnă de departe. Nu, nu ne vom lasa, căci asta este viata noastră și nu, nu suntem singuri, nu suntem spice, ci mănunchi!

De Ziua Națională, Prezent la Sfântu-Gheorghe!

Cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc!