Articole de
Alexandra Rizea

O româncă din Italia acuză: „Câteva grupuri de «băieți deștepți» au prins oportunitatea de a mai sifona niște bani europeni și guvernamentali, punând pe picioare diverse programe de readucere a românilor din diaspora”

„Cine sunt cei care s-au îndrăgostit atât de mult de diasporeni și vor cu orice preț să-i aducă-n țară? Sunt oameni cu conexiuni în lumea politică și a «bisnisului» din România, dar care nu au nicio legătură cu diaspora”, spune ing. Valeria Bulgaru.

O lecție despre și pentru jurnaliști. „Acolo, la icoana Sfintei Parascheva, nu există proști, tâmpiți și idioți. Acolo există cei mai frumoși oameni. Dar nu-i veți vedea în această postură la televizor, pentru că asta nu face audiență”

„Atunci când vezi că râdem și ne batem joc de semeni nu e realitate. E circ. Nu aplauda la circ. Dacă faci asta, îl vei primi și anul viitor. Jurnaliștii îți vor da din nou lucrurile pentru care aplauzi. Așa își câștigă pâinea, din păcate”, scrie Horea Bădău.   

ANM: „La ora 15:28 a fost emis primul cod portocaliu, vizând județul Timiș, iar la ora 15:44 a fost emis un cod portocaliu pentru județul Arad. Era precizat că viteza maximă a vântului la rafală va depăși 90 km/h”

Avertizările/atenționările meteorologice au fost transmise de ANM către Centrul operativ pentru situații de urgență de la Ministerul Mediului, Ministerul Apelor și Pădurilor, Ministerul Transporturilor, I.G.S.U., ISU Județene, Prefecturile județene, AN Apele Române și mass-media.