Articole de
Andrei NicolaeRedactori

Andrei Nicolae lucrează ca ziarist iar în timpul liber se consideră poet. Lucrează la ActiveNews ca redactor de mai mulți ani. Nu agreează rețelele sociale.

”Praful Saharian” - ”Teoria Conspirației”: ”Scoateți magneții. Puneți întrebări!” De ce autoritățile nu oferă nici o explicație despre compușii particulelor de pe cuprinsul României? Au murit ”experții” DSP? VIDEO

Românii de pe Facebook au luat la puricat ”Praful Saharian” și au început să-și pună întrebări legitime. Poate cea mai importantă este de ce autoritășile nu emit după 12 ore de la „evenimentul” instalării particulelor peste sud-estul României nici o declarație despre ce conțin acestea.

Senatorul Claudiu Târziu, despre ”Codul de conduită pentru prevenția și sancționarea xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură”, adoptat de Ministerul Educației: ”Nebunie în stare pură! Devii fascist, legionar, rasist și xenofob”

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, a criticat în termeni duri "Codul de conduită pentru prevenția și sancționarea xenofobiei, radicalizării și discursului instigator la ură”, document adoptat de Ministerul Educației.