Articole de
Av. Marina-Ioana AlexandruEditoraliști / Invitați

Avocat Baroul București, Mediator Corpul Profesional al Mediatorilor București, specializat în probleme de familie și viață.
⚊ www.facebook.com/marinaioana.alexandru

Av. Marina-Ioana Alexandru: Sunteți de acord ca să vă trimiteți copilul la școală băiat sau fată, iar acasă să vă treziți că vi s-a întors fata-băiat, iar băiatul-fată sau orice altceva, conform "fluidității genului"?

Ieri, în Piața Victoriei, subsemnata Marina-Ioana Alexandru, în numele organizațiilor de mai sus, am acordat un scurt interviu pentru România Tv, ca urmare a scandalului iscat în spațiul civic, datorită circularei date de către Inspectoratul Școlar Județean Iași.

Foto: oradesibiu.ro

Ministerul Educației este SOMAT OFICIAL să RETRAGĂ Proiectul de lege ANTICONSTITUȚIONAL „România Educată” - un atac la interesul superior al copilului prin subminarea autorității părintești până la anularea acesteia

Pe cale de consecință, pentru toate motivele mai sus învederate și pentru nealterarea eticii și moralității, raportat la o justă cauză, în condiții de legalitate, vă solicităm retragerea acestui proiect de lege ce face obiectul prezentului document