Articole de
Corneliu VladEditoraliști / Invitați

Corneliu Vlad este scriitor și jurnalist, cel mai important analist de politică internațională la ora aceasta, în România.
⚊ www.facebook.com/corneliubvlad

Corneliu Vlad: Și cultura română își așteaptă reîntregirea - Cărturarul Mihai Neagu Basarab și Institutul Român - Biblioteca Română din Freiburg

Cu titluri generice deloc captivante, dar cu un corpus de texte inedite și captivante, cărturarul Mihai Neagu Basarab , directorul Institulului Român și al Bibliotecii Române din Freiburg publică, de ani de zile, creații literare care aparțin unor nume mai mult sau mai puțin cunoscute ale intelectualității romanești.

Foto: Fox News

Corneliu Vlad: „Președinta Kamala Harris ar fi cumva mai rău decât președintele Joe Biden. Trăim vremuri înfricoșătoare” – spun americanii obișnuiți despre așteptarea critica de la Casa Albă. BIDEN, „un personaj din FINAL DESTINATION”

„Președintele Harris este inevitabil în acest moment. Biden a spus că a avut cancer ieri, astăzi are covid. Acum doua săptămâni a căzut de pe bicicletă. Se simte ca și cum ar fi un personaj din Final Destination”, a spus Ross Patterson.

Hartă: orientalreview.org

Corneliu Vlad: După o viață de 31 de ani, actualul stat ucrainean dispare. Ce-i va urma? Cotroceniul încă tace și bine face, dar să nu adoarmă

S-ar putea să ne trezim la graniță cu cea mai întinsă, mai neliniștită și mai imprevizibila țară europeana. S-ar putea. Dar nu e o glumă. Și nu, nu e vorba de Rusia, fiți pe pace. (Căci 1. Rusia nu este nici europeană, nici asiatică, nici eurasiatica. Rusia e Rusia, spunea mai anii trecuți un înalt demnitar de la Moscova.