Articole de
Narcis Popescu

Narcis Popescu, jurnalist, cercetător științific. Doctor în Științe Politice - Școala Doctorală de Știință Politică, Universitatea din București 2015 – cu tema ”Școala Superioară de Științe Sociale A.A.Jdanov” – formarea elitelor comuniste în România, sub coord. prof.dr. Stelian Tănase. A făcut parte din colectivul de autori al lucrării ”Enciclopedia regimului comunist – Instituții de partid, de stat, obștești și cooperatiste (coordonator Dan Cătănuș) – Academia Română 2013”.

Grindeanu: E un scenariu absurd, dar ce facem dacă la referendum românii spun că nu vor continuarea luptei anticorupție?

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, duminică, la Antena 3, că nu se împotrivește referendumului demarat de președintele Klaus Iohannis pe tema grațierii, dar s-a întrebat, ironic, într-un „scenariu absurd", ce se va întâmpla dacă românii vor vota împotriva continuării luptei anticorupție, așa cum este formulată întrebarea referendumului.

Țuțuianu, despre ofițerii sub acoperire: Dacă este identificat un om valoros care poate contribui cu informații la securitatea națională, poate fi și din presă

Președintele Comisiei parlamentare de control al SRI a declarat că Serviciul Român de Informații poate coopta „oameni valoroși” din presă, dacă aceștia pot contribui informații la securitatea națională, în condițiile în care legea nu prevede o interdicție expresă, cum este în cazul magistraților și al politicienilor.