Articole de
Narcis Popescu

Narcis Popescu, jurnalist, cercetător științific. Doctor în Științe Politice - Școala Doctorală de Știință Politică, Universitatea din București 2015 – cu tema ”Școala Superioară de Științe Sociale A.A.Jdanov” – formarea elitelor comuniste în România, sub coord. prof.dr. Stelian Tănase. A făcut parte din colectivul de autori al lucrării ”Enciclopedia regimului comunist – Instituții de partid, de stat, obștești și cooperatiste (coordonator Dan Cătănuș) – Academia Română 2013”.

Mesajul Germaniei, după publicarea Raportului MCV: „Continuarea fermă a luptei anticorupție în România”

Germania a transmis un mesaj României, miercuri, după publicarea raportului MCV privind justiția. Noul Ambasador al Germaniei la București, Cort Meier-Klodt, a transmis că țara sa pledează pentru  stabilitate și predictibilitate în România și pentru „continuarea fermă a parcursului de întărire a statului de drept și a luptei împotriva corupției în țară”

Tăriceanu: Este corect ca agenda unui guvern să o facă strada? Dăm o valență hipertrofiată manifestației de stradă

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, marți, la Antena 3, că reprezentativitatea celor care au protestat împotriva ordonanțelor privind grațierea și modificarea codurilor penale este redusă în raport cu cei care au votat la alegerile din 11 decembrie și l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis neagă ordinea constituțională.

Firea, despre referendumul inițiat de Iohannis: Este un demers ipocrit, necinstit, doar pentru a începe foarte devreme campania electorală pentru alegerile prezidențiale

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marți, în legătură cu referendumul inițiat de președintele Klaus Iohannis pe tema grațierii și a modificărilor codurilor penale, că acesta este „un demers ipocrit și necinstit", făcut pentru campania electorală pentru alegerile prezidențiale, acuzându-l pe șeful statului că nu a făcut nimic pentru români.