Articole de
Narcis Popescu

Narcis Popescu, jurnalist, cercetător științific. Doctor în Științe Politice - Școala Doctorală de Știință Politică, Universitatea din București 2015 – cu tema ”Școala Superioară de Științe Sociale A.A.Jdanov” – formarea elitelor comuniste în România, sub coord. prof.dr. Stelian Tănase. A făcut parte din colectivul de autori al lucrării ”Enciclopedia regimului comunist – Instituții de partid, de stat, obștești și cooperatiste (coordonator Dan Cătănuș) – Academia Română 2013”.

Kovesi, primul interviu în care răspunde acuzațiilor lui Ghiță: Este evident că se încearcă o manipulare pentru că lumea să uite câte dosare i-au fost făcute acestui inculpat, câte prejudicii a provocat statului

Procurorul șef al DNA a declarat, într-un interviu acordat ziare.com, că l-a cunoscut pe Sebastian Ghiță la evenimente organizate de instituțiile cu care colabora, precizând că nu a participat la evenimente private cu acesta. Kovesi spune că nu are motive să își dea demisia.

Firea spune că a fost hărțuită de managerul Circului Globus: „Mă gândesc foarte serios dacă să nu fac și plângere la poliție”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că va propune ca toți managerii să dea un test psihologic înainte de a-și prelua funcțiile, în condițiile în care, în ultimele zile, atât ea, cât și conducerea Partidului Social Democrat au fost „bombardate" cu mesaje de susținere pentru fostul manager al Circului Globus, Victor Coman, demis în urmă cu patru zile.