Dezvăluiri și Studii Covid și Vaccin

Dezvăluiri Project Veritas: Oamenii de știință de la Pfizer, înregistrați în timp ce discutau despre riscurile grave și îngrijorările cu privire la vaccinurile ARNm Covid-19, chiar atunci când acestea erau lansate "cu viteza luminii" - VIDEO

Înregistrări nepublicate anterior, scoase la iveală de Project Veritas, dezvăluie că cercetătorii în domeniul vaccinurilor de la Pfizer discutau despre îngrijorările majore legate de serurile ARNm Covid-19, chiar în timp ce acestea erau lansate „cu viteza luminii” asupra populației globale.

Gheorghe Piperea: Oneștii producători ai vaccinului care “a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei. Moderna a dat în judecată Pfizer/BionTech pentru că le-ar fi copiat și uzurpat patentul. DE CE E TĂCERE PE MORȚII VACCINULUI?

Oneștii producători ai vaccinului care "a salvat vieți” în plandemie se ceartă ca chiorii între ei cu privire la proprietatea industrială (patentul) asupra metodei "științifice” de preparare a serului de manipulare genetică utilizând ARN mesager. 

A ÎNCEPUT! Nu mai e ”Fake News”: Proces colectiv contra AstraZeneca în Marea Britanie din cauza deceselor și reacțiilor adverse grave provocate de vaccinului COVID recomandat ca ”Sigur și Eficient” și în România, de Gheorghiță, Arafat, Bănescu și vuvuzelele plătite

Vaccinul Oxford-AstraZeneca Covid-19 a fost "defectuos", conform unei acțiuni în justiție de circa 80 de milioane de lire sterline / Foto ilustrativ: Euractiv
Într-un proces aflat în curs de soluționare în sistemul judiciar din Marea Britanie s-ar putea decide soarta unui proces colectiv intentat împotriva AstraZeneca de peste 80 de persoane care susțin că ele sau un membru al familiei lor au fost rănite de vaccin.

VIDEO ÎN ROMÂNĂ Adevărul despre bebelușii avortați și vaccinuri, de la ROR la PFIZER. Două VIDEO TRADUSE ÎN ROMÂNĂ pe adresa Patriarhiei Române - Pfizer: ”Ne-am străduit cât de mult am putut să nu menționăm liniile celulare fetale”

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, s-a plâns în cadrul unei conferințe despre „știrile false” cum s-a confruntat în timpul pandemiei cu „valuri de fake news” și „lucruri amuțitoare prin gradul lor de necredibilitate” pe care a trebuit „să le combată”.