ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. William Makis, MD, de la Universitatea din Alberta, Departamentul de radiologie, a transmis o scrisoare către Asociația Medicală Canadiană (CMA), în care oferă o actualizare a informațiilor, anunțând că numărul medicilor tineri canadieni care au murit subit de la lansarea vaccinurilor COVID-19 a ajuns la 80.

Dr. William Makis avertizează că impunerea obligativității vaccinării împotriva COVID-19 îi ucide pe tinerii medici din Canada în număr record.

Potrivit analizei menționate în scrisoare, decesele medicilor canadieni sub 50 de ani în 2022 vor fi de două ori mai multe comparativ cu perioada 2019-2020.

De asemenea, în mod șocant, numărul deceselor medicilor sub 40 de ani este de 5 ori mai mare, iar cel al deceselor medicilor sub 30 de ani, de 8 ori mai mare!

Iată ce menționează în scrisoarea transmisă Asociației Medicale Canadiene: 

Pe 3 septembrie 2022, v-am transmis o scrisoare cu privire la decesele subite și neașteptate a 32 de tineri medici canadieni de la lansarea vaccinurilor COVID‐19 și am exprimat îngrijorări cu privire la vaccinurile COVID‐19 și obligativitatea vaccinării, care cauzează aceste morți subite. Scrisoarea a devenit virală pe rețelele de socializare, a fost vizionată de milioane de oameni din întreaga lume, a fost tradusă în zeci de limbi și a devenit subiectul a numeroase podcasturi, interviuri media, videoclipuri pe internet și articole de presă. 

A existat un interes uriaș la nivel mondial pentru a înțelege ce anume îi ucide pe tinerii medici din Canada vaccinați complet împotriva COVID-19. Din păcate, liderii din domeniul sănătății din Canada, inclusiv CMA, nu împărtășesc acest interes. Ați refuzat să răspundeți la scrisoarea mea și, de asemenea, ați omis sau ați refuzat să răspundeți la întrebările adresate de filantropul american dl Steve Kirsch, precum și la anchetele făcute de jurnaliști. 

Vă ofer acum o actualizare a informațiilor, despre 80 de tineri medici canadieni care au murit subit sau pe neașteptate de la lansarea vaccinurilor anti-COVID-19. Încă patru medici au murit de la scrisoarea mea anterioară, iar aceste decese neașteptate se înmulțesc. Nu puteți continua să ignorați acest lucru. 

Echipa mea a adunat o bază de date cu 1638 de decese ale medicilor canadieni în perioada 2019 - 2022, dintre care [cifra de] 972 [a fost luată] de pe site-ul CMA. Analiza noastră preliminară a acestor date extinse sugerează că numărul deceselor medicilor canadieni sub 50 de ani în 2022 va fi de două ori mai mare comparativ cu media perioadei 2019-2020. În mod șocant, numărul deceselor medicilor canadieni sub 40 de ani este deja de 5 ori mai mare în 2022, comparativ cu media din 2019-2020, iar cel al deceselor medicilor canadieni sub 30 de ani, de 8 ori mai mare! 

Universitatea McMaster a anunțat recent decesul subit a 3 tineri rezidenți medicali complet vaccinați împotriva COVID, în timpul verii anului 2022, ceea ce este fără precedent! Toți studenții și rezidenții canadieni la medicină au fost forțați să accepte obligativitatea vaccinării anti-COVID-19, neștiințifică, neetică, crudă și dăunătoare. 

Vă implor din nou să vă amintiți de jurământul lui Hipocratic și de propriul cod de etică al CMA și să cereți încetarea imediată a tuturor ordinelor de vaccinare obligatorie COVID-19 în asistența medicală canadiană.