ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinurile Covid nu împiedică transmiterea noului coronavirus, motiv pentru care este nerealist să se stabilească un procent clar de injectare dincolo de care se va atinge imunitatea de turmă, a avertizat dr. Jefferson Jones, un medic din echipa de epidemiologi a CDC (Centers for Disease Control and Prevention) agenția americană pentru controlul și prevenirea bolilor. Informația a fost semnalată de jurnalistul Radu Moraru pe canalul de Telegram Nașul TV.   

Perspectivele pentru atingerea unei ținte clare privind imunitatea de turmă sunt „foarte complicate”, a declarat dr. Jefferson Jones, un funcționar medical din cadrul Grupului de lucru al CDC de epidemiologie Covid-19 (Jefferson Jones, MD, MPH, FAAP, Medical Officer, Epidemiology Task Force, CDC COVID-19 Public Health Response).

„Să ne gândim că vom putea atinge un fel de prag dincolo de care nu va mai exista nicio transmitere a infecțiilor s-ar putea să nu fie posibil”, a recunoscut dr. Jones săptămâna trecută în fața membrilor unui grup care consiliază CDC în materie de vaccinuri, potrivit Anchorage Daily News care citează Los Angeles Times.

Vaccinurile s-au dovedit „destul de eficiente” în prevenirea cazurilor de Covid-19 care provoacă îmbolnăviri severe și decese, dar nici unul nu s-a dovedit fiabil în ceea ce privește blocarea transmiterii virusului, a precizat dr. Jones. Dovezile recente au evidențiat, de asemenea, că imunitatea oferită de vaccinuri poate dispărea în decurs de câteva luni.

De aceea, chiar dacă vaccinarea ar fi universală, coronavirusul ar continua probabil să se răspândească, conchide dr. Jones.

„Nu am încuraja” gândirea în termenii „unui obiectiv strict” (de atingere a imunității de turmă prin vaccinare), a decretat dr. Jefferson Jones.

Cu doar 58,5% din toți americanii complet vaccinați, „trebuie să creștem” utilizarea vaccinurilor cu COVID-19, a spus Brooks, directorul medical al Watts Healthcare din Los Angeles. Din păcate, a spus el, admiterea neașteptată a lui Jones „aproape te face mai puțin motivat să vaccinezi mai mulți oameni”, notează sursele citate (pe larg în LA Times).

Iată cum comentează Radu Moraru această informație, raportat la strădania parlamentarilor români de a impune certificatul de vaccinare la locul de muncă sub pretextul iluzoriu al combaterii răspândirii noului coronavirus:

„Gata, s-a terminat !

MINCIUNA VACCINĂRII

CDC-ul american (Arafații și Gheorghițeii lor) a recunoscut TOT :

1. NICIUN vaccin nu protejează la a lua Covid și a-l transmite mai departe!

2. E foarte clar că imunitatea dată de vaccinuri dispare în câteva luni!

Dr. Jones - CDC

Mai tineți minte?
 
Masca e sigură, masca te salvează…

Vaccinul e sigur, vaccinul te salvează…

ALO, Parlamentari ! Certificatul vostru verde nu mai e bun nici sa te stergi la fund !”, a scris jurnalistul Radu Moraru pe  Telegram.