ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicii canadieni continuă să se încoloneze la vaccinare pentru a se „proteja” de o boală care se tratează ușor cu o combinație de medicamente cu puține efecte secundare sau cu niciunul.

Un medic din Canada a observat moartea prematură a unui număr mare de medici tineri din Canada, la scurt timp după ce au fost forțați să primească a treia și a patra doză de vaccin. Medicul a trimis lui Steve Kirsch imaginile de mai jos. El nu a cercetat în mod proactiv această situație. Probabil că sunt mult mai multe morți despre care nu se știe. În ultimele 9 luni au avut loc 14 decese ale unor medici tineri din Canada, toate la scurt timp după vaccinare. 
 

Câte decese similare (medici tineri care au murit în mod neașteptat din cauze ciudate) credeți că a observat acest medic în 30 de ani de practică? Zero decese – scrie Steve Kirsch, care prezintă aceste cazuri fără precedent. Redăm în traducere postarea sa: 

În mod ciudat, niciunul dintre aceste decese subite nu a fost acoperit de mass-media canadiană principală.

Însă multele cazuri de decese subite (fără precedent) apar în presa alternativă. Pe 30 iulie, a apărut știrea despre 6 medici canadieni care au murit în decurs de doar două săptămâni, după ce au primit a patra doză de vaccin COVID, la un spital din Canada. Știrea a apărut în USANews și Health Impact News, iar în România la Active News.  

Mai exact, între 13 iulie și 28 iulie, 7 medici au murit – însemnând, în medie, un medic la două zile, timp de 2 săptămâni consecutive! Iar cauzele morților au fost cu totul neobișnuite din punct de vedere statistic: doi au murit înotând (ceea ce se întâmplă foarte rar), unul a murit în somn (foarte rar) etc.

Pur și simplu, este imposibil ca 14 medici canadieni să moară la scurt timp după vaccin și la scurt timp unul după celălalt, dacă nu este nimic în neregulă cu vaccinul! Fiecare dintre aceste cazuri sunt evenimente foarte rare. Ele sunt un semn sigur că vaccinurile i-au ucis.

Orice om de știință onest ar începe cu această ipoteză ca fiind cea mai plauzibilă și ar respinge-o doar dacă ar exista dovezi convingătoare care să arate contrariul.

Vaccinul ucide oameni în moduri subtile care NU sunt investigate de observatorii medicali. Ei privesc în mod deliberat în altă parte.

Două dintre cele mai populare metode prin care vaccinul ucide oameni sunt accelerarea cancerului (care poate fi declanșat de o doză făcută mai devreme) și provocarea unei morți subite care, dacă, atunci când survine, persoana conducea sau înota, pare a fi un accident de mașină sau înec.

Aproape toți examinatorii medicali privesc în altă parte când evaluează un deces cauzat de vaccin.

De exemplu, cunosc un tehnician care lucrează pentru un medic legist și care observă toate aceste „cheaguri de sânge” ciudate, dar spune că patologii „nu vor să asculte sau să facă investigații”!

De ce trec oamenii cu vederea [aceste lucruri atât de neobișnuite]? Pentru că doresc ca pandemia să se sfârșească și li s-a spus că vaccinul este singura cale de ieșire din pandemie, așa că privesc în altă parte când apar vești proaste.

Potrivit „verificatorilor de fapte”, niciunul dintre acești medici nu a murit din cauza vaccinurilor, toți au murit din alte cauze. 

Dar când oameni în mod normal sănătoși mor brusc în acest mod, în succesiune rapidă, înseamnă să fii total necinstit să excluzi vaccinul drept cauză probabilă morții!

Ceea ce „verificatorii de fapte” evită să menționeze este că, în multe cazuri, bolile au început deseori după prima vaccinare și apoi s-au agravat cu următoarele doze. Însă pentru „verificatori”, faptul că toți acești medici au murit la scurt timp după vaccinare este o „coincidență”.

Prietenii mei medici din Canada pur și simplu nu pot să creadă cât de spălați pe creier sunt colegii lor. Zero decese în 30 de ani, iar acum, dintr-o dată, 14 decese în 9 luni, fiecare având loc la scurt timp după vaccinuri. Asta nu e „ghinion”! În nici un caz!

14 medici canadieni au murit după ce au primit vaccinul

Din 13 iulie până pe 28 iulie, 7 medici au murit... în medie un medic la două zile, în 2 săptămâni.



 
Vincent Mak

A murit pe 3 august 2022 la 12:45. Știrea acoperită aici și aici


 
Dr. Bradley James Harris

14 martie 2022. Moartea lui a trecut neobservată.  


Cu siguranță sunt multe alte cazuri ca acestea.

Nu doar medicii sunt afectați. Medicii, sportivii, vedetele sunt cazuri foarte vizibile. Această „problema” se întâmplă peste tot. Singura întrebare este dacă oamenii sunt atenți. Citiți această postare de Anita Jader. Ea este atentă. Întrebați-vă: ați văzut vreodată o postare ca aceasta în viața voastră? Credeți că acest lucru este „normal”?

Citiți această postare despre nunta lui Wayne Root. El a făcut, practic, un studiu clinic randomizat după punerea pe piață, pe care CDC nu l-a efectuat niciodată. Doar 200 de persoane au fost „înscrise” în „studiul” său, care a durat doar 8 luni. Rezultatele sunt uimitoare și nu pot fi explicate doar prin „ghinion”. Nu există o altă explicație posibilă: vaccinurile sunt un dezastru.



Dovezile par să nu conteze, chiar și atunci când sunt la vedere!

Când am căutat relatări despre cazuri opuse (că persoanele nevaccinate au fost cele care au suferit vătămări și au murit), nu am găsit niciuna.

Acest sondaj vorbește de la sine:


Numărul de evenimente este pur și simplu prea mare doar în categoria doctorilor. Cazurile tuturor acestor medici care au murit la scurt timp după vaccinare sugerează cea mai plauzibilă ipoteză că vaccinul i-a ucis, de exemplu, prin agravarea stării lor medicale existente, prin crearea unei noi afecțiuni medicale sau printr-o moarte subită misterioasă.

Știința este despre a afla care ipoteză se potrivește mai bine cu datele. Iar datele pe care le observăm indică întotdeauna că vaccinurile sunt prea nesigure pentru a fi utilizate.