ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


 
Dacă dăm jos straturile de înșelăciune și confuzie, ni se dezvăluie un adevăr șocant, care poate nu e însă chiar atât de șocant pentru oamenii informați: „vaccinurile” Covid-19 rănesc și ucid mult mai mulți oameni decât recunoaște guvernul. Reputatul medic canadian Dr. Roger Hodkinson comentează datele oferite de un statistician de renume, Peter Halligan, și concluzionează că acesta are dreptate: este posibil ca pâna cum să fi murit 20.000.000 de oameni în urma vaccinurilor Covid. O secvență video în care își exprimă îngrijorarea, mai sus. În bază, întreaga emisiune.

Estimările din mai multe date compilate sugerează că, până acum, 20 de milioane de oameni din întreaga lume au murit din cauza vaccinurilor, iar alte 2,2 miliarde au suferit leziuni – și este abia începutul, scrie Expose News, care prezintă aceste date.  

Adăugați datele EUDRA și VAERS despre decese și evenimentele adverse, înmulțiți cu un factor de subraportare de 40, globalizați ponderea UE+SUA reprezentând o opta parte din 12,5 miliarde de doze la nivel global.

VAERS (să luăm doar datele din SUA) - 13.972 de decese și 854.084 de reacții adverse până la 5 august 2022.

Rezumatul VAERS privind vaccinurile COVID-19 până la 05.08.2022 - Analiza VAERS

EUDRA (ignorați titlul și treceți la prima imagine de pe pagina de destinație) - 46.999 de decese și 4.731.833 de leziuni.

76.789 decese, 6.089.773 leziuni raportate în bazele de date din SUA și Europa în urma vaccinurilor COVID-19 – impactul vaccinului.

Numărul de vaccinări în SUA = în jur de 600 milioane (a crescut la 608 milioane în ultimele săptămâni).

Urmăritorul de date CDC COVID: Vaccinări în SUA

Numărul de vaccinări în UE = aproximativ 900 de milioane (a crescut la 915 milioane în ultimele săptămâni).

Numărul de vaccinări la nivel global = aproximativ 12 miliarde (a crescut la 12,5 miliarde în ultimele săptămâni).

Raportul Lazarus care arată că mai puțin de una din 100 de răni prin vaccinare sunt raportate – vezi pagina 6 din 7 în care se menționează:

„...sunt raportate mai puțin de 1% dintre evenimentele adverse ale vaccinului. Ratele scăzute de raportare împiedică sau încetinesc identificarea medicamentelor și vaccinurilor cu probleme care pun în pericol sănătatea publică”.

Asistență electronică pentru sistemul de sănătate publică - Sistemul de raportare a evenimentelor adverse legate de vaccin (ESP:VAERS) (ahrq.gov)

Utilizarea unui factor de subraportare (URF) de unul la 100 ar rezulta într-o rată foarte mare de mortalitate și vătămări cauzate de aceste vaccinuri (1,4 milioane de decese și 85 de milioane de vătămări la cele 600 de milioane de doze administrate).

O încercare mai recentă de a estima URF este de aproximativ 40, aici:

Determinarea multiplicatorului de subraportare VAERS (healthimpactnews.com)

Prin urmare, decese în UE+SUA = 13.972 + 46.999 = 60.971 decese

Leziuni în UE+SUA = 854.084 + 6.089.773 = 6.943.857 (multiple de persoană, dintre care jumătate sunt „grave”).

Înmulțiți cu 40 pentru URF și apoi cu 8 pentru a „globaliza”.

Decesele la nivel global sunt de aproximativ 19,5 milioane PÂNĂ ACUM, iar leziunile, la nivel global, sunt de aproximativ 2,2 miliarde.

În lunile și anii următori, aceste cifre vor crește și mai mult, pe măsură ce proteinele persistente Spike afectează în mod progresiv organismul celor „complet vaccinați”, făcându-i predispuși nu numai la fiecare boală care apare (boală autoimună), ci și la dezvoltarea de cheaguri letale (miocardită și pericardită).

Este nevoie de „săpături” mai multe pentru a descoperi cifrele menționate mai sus, deoarece guvernele fac eforturi suplimentare să mențină toate datele relevante ascunse sau cel puțin confuze. Modul în care sunt calculate leziunile și decesele după vaccin variază de la țară la țară și chiar de la municipalitate la municipalitate, ceea ce face dificilă stabilirea unor cifre exacte.

Afirmațiile despre „siguranța și eficacitatea” vaccinurilor sunt, de asemenea, foarte mult distorsionate, o modalitate fiind modul în care sunt stabilite „cazurile” de gripă Fauci. Pe tot parcursul presupusei pandemii, boli și decese au fost atribuite în mod fals „virusului”, astfel încât ulterior vaccinurile să poată fi prezentate drept „leac”.

În 2020, înainte de lansarea oficială a vaccinurilor, rata anuală a „cazurilor” de covid era de aproximativ 70 de milioane – și să reținem că definiția oficială a unui „caz” este încă la fel de neclară astăzi ca la începutul pandemiei.

După lansarea Operațiunii Warp Speed [în mare viteză] în SUA, numărul anual de cazuri de Covid a crescut de aproape cinci ori, la 330 de milioane. De asemenea, rata anuală a mortalității a crescut, de la 1,7 milioane înainte de operațiunea Warp Speed, la 2,9 milioane după operațiune.

Acest aspect este semnificativ deoarece arată că vaccinurile nu „salvează vieți”, așa cum se pretinde încă. De fapt, este adevărat opusul, deoarece mai mulți oameni se îmbolnăvesc și mor în era vaccinurilor Covid.

„În loc de o reducere cu 95% (sau 91% în studii) a cazurilor și deceselor, a existat o CREȘTERE cu 370% a ratei anuale a cazurilor. Decesele la nivel anual au crescut cu 180%”, scrie Peter Halligan pe Substack. 

Halligan a analizat datele din Sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS), găsind cifrele de 20 de milioane de morți și 2,2 miliarde de vătămați. Întrucât VAERS înregistrează doar un procent foarte mic din evenimentele adverse reale legate de vaccin, Halligan a extrapolat estimările cifrelor reale folosind multiplicarea.

„Lista celor morți pe câmpul de luptă”, cum o numește el, indică faptul că aceste cifre sunt mult mai precise decât orice cifre recunoscute de guverne sau Big Pharma. Și, dacă aceste cifre ar ajunge să fie cunoscute de întreaga populație, cu siguranță ar exista mulțimi de oameni furioși cu o mulțime de întrebări de pus autorităților, conchide Expose News.
 
Cunoscutul medic canadian Dr. Roger Hodkinson a comentat cu mare îngrijorare analiza statisticianului Peter Halligan în emisiunea de la RedVoiceMedia și i-a dat dreptate.
 
Întreaga emisiune poate fi vizionată aici: