ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicii patologi de la Spitalul Universitar Heidelberg, Germania, au publicat dovezi directe care arată de ce au murit oameni după vaccinarea ARNm. După cum arată această echipă de șase oameni de știință în studiul lor, acești pacienți care au primit vaccinul ARNm au suferit leziuni cardiace, inimile fiind atacate de propriile lor celule imune, relatează Epoch Times, într-un al doilea articol consacrat acestui studiu devastator. 
 
ActiveNews consacră prin articolul de față trei referiri la acest studiu, cu speranța că așa va ajunge și la „experții” patriei. Sublinem că urmarea a acestui studiu și al audierilor firești din Comisia de Sănătate a Bundestagului cu privire la „fenomenul” morților subite, vicepreședintele Bundestagului, Wolfgang Kubicki, cere autopsierea celor care au murit subit la scurt timp după vaccinarea COVID.
 
 

Studiul asupra a 25 din 35 de cazuri arată că atacul autoimun asupra propriilor celule cardiace a făcut apoi ca inima deteriorată să bată atât de rapid pe secundă încât, odată ce tahicardia s-a instalat în mod neașteptat, acești oameni au murit în câteva minute.

Articolul, „Caracterizarea histopatologică bazată pe autopsie a miocarditei după vaccinarea anti-SARS-CoV-2”, a fost publicat pe 27 noiembrie 2022, în revista Clinical Research in Cardiology, revista oficială a Societății Germane de Cardiologie și a fost realizat Constantin Schwab, Lisa Maria Domke, Laura Hartmann, Albrecht Stenzinger, Thomas Longerich & Peter Schirmacher de la Institutul de Patologie al Universității Heidelberg și spitalului acesteia (Institute of Pathology, Heidelberg University Hospital, Universitätsklinikum Heidelberg, Pathologisches Institut, Im Neuenheimer Feld 224, 69120, Heidelberg, Germany).

Echipa de cercetare a analizat prin autopsie 35 de victime de diferite vârste care au fost găsite moarte subit acasă în 28 de zile de la vaccinare. Cercetătorii au investigat țesutul inimii lor la microscop pentru a afla de ce acești oameni au murit din cauza tulburărilor de ritm cardiac, deși aparent nu aveau nicio boală cardiacă subiacentă. Din cele 35 de cazuri, 25 au fost considerate ca fiind relaționate direct de vaccinarea Covid.

În propriile cuvinte ale autorilor: „Descoperirile noastre stabilesc fenotipul histologic al miocarditei letale asociate vaccinării”.

Fenotipul histologic înseamnă observarea directă a țesutului la microscop.

Într-un video care analizează rezultatele, profesorul Dr. John Campbell, din Marea Britanie, a spus audienței sale: „Acesta este un studiu revizuit de colegi, certificat. Aceasta este știință adecvată și un diagnostic patologic definitiv stabilit de către un grup de patologi germani de frunte.” Videoclipul lui Campbell a fost vizionat de aproape 1.000.000 de oameni, la data publicării articolului. Cunoscutul doctor are 2,58 milioane de abonați pe canalul său.

 
Au murit de tahicardie ventriculară sau fibrilație

Tahicardia ventriculară apare atunci când inima începe să bată atât de repede încât nu are timp să se umple cu sânge între bătăi, deci nu pompează în mod adecvat sângele. Problema provine din ventriculi: camerele care împing sângele din inimă către restul organismului.

Fibrilația apare atunci când, în loc să bată efectiv, inima începe să tremure. Această problemă își poate avea originea în ventriculi sau atrii. Atriile sunt camerele superioare care, practic, aspiră sânge în inimă prin extindere și contractare. Deși mai mulți oameni sunt familiarizați cu A-Fib (fibrilația atrială), fibrilația ventriculară este mult mai periculoasă și, de obicei, provoacă decesul în câteva minute.

Persoanele decedate cărora li s-a efectuat autopsia în acest studiu au fost găsiți morți acasă, fiecare decedând din cauza tahicardiei sau fibrilației ventriculare în decurs de 28 de zile de la vaccinarea ARNm.

Inimi vizibil deteriorate

Macrofagele sunt celule mari care fac parte din sistemul nostru imunitar. Atunci când sistemul imunitar funcționează corect, organismul folosește macrofagele pentru a ataca agenți infecțioși și alte materii străine. Macrofagele sunt o parte cheie a sistemului imunitar înnăscut, ajutând la dezvoltarea normală a țesuturilor, precum și la repararea țesutului deteriorat, potrivit cercetătorilor de la Universitatea Northwestern.  

Dar, în cazul persoanelor care au murit brusc în decurs de o lună de la vaccinare, macrofagele proprii ale organismului le-au pătruns în mușchiul inimii, atacându-l și provocând pete care au perturbat ritmul inimii. Această invazie de macrofage pare să fi scurtcircuitat literalmente generarea de către inimă a impulsurilor electrice, ceea ce a făcut ca inima să bată neregulat.

Studiul evaluat de cercetătorii germani a inclus imagini la microscop care arată deteriorarea celulelor inimii victimelor, prezența limfocitelor (un alt tip de celulă imunitară mai mică) în mușchiul inimii și macrofage invazive în mușchiul inimii. Atât macrofagele, cât și limfocitele numite celule T-helper au fost găsite în țesutul inimii. Celulele imunitare au fost concentrate în pete, fiecare dintre acestea fiind numită focalizare. Aceste pete de țesut cardiac deteriorat pot genera semnale neobișnuite care perturbă ritmul obișnuit al inimii.

Există mii de celule cardiace în inimă. Aceste celule nu sunt pasive, ca și celulele din bicepși care au nevoie de nervi separați pentru a le face să se miște. În schimb, celulele cardiace își generează propriile impulsuri electrice.

Miocardita: un eveniment advers recunoscut la vaccinul anti-Covid

OMS și CDC recunosc apariția miocarditei ca eveniment advers după vaccinarea ARNm. Ambele agenții de reglementare consideră că este o „complicație recunoscută, dar rară”. Majoritatea medicilor resping, de asemenea, cazurile de miocardită drept „ușoare”.

Dar subiecții decedați din studiul german, așa cum subliniază Campbell, aveau și ei presupusa miocardită „ușoară”. Miocardita a apărut doar în pete microscopice ici și colo. Cu toate acestea, perturbarea electrică a acestor puncte a provocat decese rapide și dramatice. Cu alte cuvinte, nu există miocardită ușoară, așa cum a spus și părintele unui adolescent vătămat de ARNm-vaccin pe nume Aiden Ekanayake.

Dr. Campbell a recomandat medicilor să aibă un „indice ridicat de suspiciune” că persoanele vaccinate cu vaccinul ARNm ar putea suferi aceasta miocardită autoimună, astfel încât să o poată diagnostica și trata cât timp oamenii sunt încă în viață. Clinicienii care au pretins că această leziune prin vaccinare este „rară și ușoară” au dus la nenumărate tragedii care erau potențial evitabile.

Organismul atacă propriile celule ale inimii

Mai exact, nu vaccinul ARNm afectează direct inima - este mai rău decât atât. ARNm este injectat în celulele musculare, transformând celula într-o fabrică de proteine Spike COVID-19.

Ca rezultat al imunizării ARNm, organismul generează un răspuns imunitar împotriva proteinelor Spike COVID-19.

Deoarece propriile noastre celule musculare au fost folosite pentru a produce proteinele Spike COVID-19, care apar pe suprafața celulei, celulele imunitare care vizează proteina Spike pot începe să atace propriile celule musculare sănătoase.

Acest nou studiu german arată dovezi fotografice că acest lucru se întâmplă și acest fenomen a ucis oameni.

Corelație sau cauză?

O investigație publicată la începutul acestui an în Journal of the American Medical Association a constatat că au existat multe cazuri de miocardită la grupe neașteptate de populație, în special la băieți și bărbați tineri, în urma vaccinării ARNm.

Sir Austin Bradford Hill a fost un statistician medical englez care a stabilit un set de îndrumări epidemiologice în 1965, numite acum criteriile Bradford Hill, care ajută la stabilirea cauzei și efectului. Dacă aplicăm criteriile Bradford Hill acestei noi cercetări, concluzia este că miocardita letală la acești pacienți a fost într-adevăr cauzată de vaccinurile ARNm. 

Studiul german a demonstrat criteriile de forță ale lui Bradford Hill (cu cât două lucruri se întâmplă mai mult în același timp, cu atât este mai probabil ca unul să-l provoace pe celălalt, chiar și în cazul unor evenimente rare); frecvența (morțile subite din cauza miocarditei induse de vaccinul ARNm au fost descoperite în mod frecvent în diferite locuri și populații); specificitatea (pentru Bradford Hill, e vorba de cazul în care o singură cauză produce un singur efect; în acest caz, cauza este vaccinul ARNm, iar efectul este miocardita).

Într-adevăr, cercetătorii germani au eliminat posibilitatea ca miocardita letală să fi fost cauzată de altceva. Studiul lor demonstrează, de asemenea, „coerența”, un alt criteriu al Bradford Hill, care se referă la cazul când același efect este constatat atât în studiile epidemiologice, cât și în probele de laborator.

Un alt criteriu Bradford Hill este analogia: este această relație cauză-efect similară cu alte probleme medicale pe care le cunoaștem deja? În acest caz, criteriul analogiei este îndeplinit deoarece cunoaștem deja că reacțiile autoimune ale organismului împotriva propriei inimi pot provoca miocardită cu celule gigantice, o afecțiune care pune viața în pericol, care provoacă tahicardie ventriculară și moarte subită la peste două treimi dintre cei diagnosticați.

Pentru a fi stabilite cauza și efectul, Bradford Hill se întreabă și dacă relația este plauzibilă: există un mecanism prin care un lucru îl poate provoca pe celălalt? Plauzibilitatea a fost demonstrată în aceste autopsii: cercetătorii germani au arătat clar mecanismul. După cum a spus Campbell în recenzia sa video, „Nu te poți contesta o imagine cu ce s-a constatat la microscop”.

Pentru a stabili cauza și efectul folosind criteriile lui Bradford Hill, doar unul sau două dintre cele nouă puncte trebuie să fie satisfăcute. Acest studiu a arătat că, în cazuul vaccinurilor ARNm și leziunilor cardiace, șapte dintre cele nouă criterii ale lui Bradford Hill au fost îndeplinite!

Dovezile sunt că vaccinurile ARNm provoacă miocardită, determinând propriile celule imunitare să atace inima, ceea ce poate cauza moarte subită prin tahicardie ventriculară sau fibrilație.